LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Montell Fish a lansat EP-ul Her Love Still Haunts Me Like A Ghost

we ❤️ music

Montell Fish a lansat EP-ul “Her Love Still Haunts Me Like A Ghost”

Montell Fish a lansat EP-ul “Her Love Still Haunts Me Like A Ghost”. Îmbinând albumul său de debut recent lansat, JAMIE, și viitorul său proiect CHARLOTTE––Her Love Still Haunts Me Like A Ghost este un EP cu șapte piese care îl găsește pe Montell ducând sunetul său simplu, DIY, într-o direcție cu totul nouă, introducând sintetizatoare și instrumente vibrante, tempo-uri pregătite pentru ringul de dans și lirismul plin de autoexplorare și dorință de iubire pierdută.

În „Every Night”, Montell se mândrește cu un falsetto precis asupra instrumentelor industriale, în timp ce își amintește despre o relație de dragoste din trecut. Her Love Still Haunts Me Like A Ghost include, de asemenea, single-ul lansat anterior de Montell, „Hotel” (46 de milioane de stream-uri globale), o piesă pe care Ones To Watch a descris-o drept „o aventură obsedantă, hipnotică” și „creată pentru călătorii noaptea târziu, în care singura companie pe care o ai ești tu și subconștientul tău”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HLSHMLAGPR

Susținând EP-ul, Montell va ieși pe drum în turneul său de 11 întâlniri, A Night With A Ghost, prezentând sunetul său eteric și prezența pe scenă captivantă într-un mod similar cu debutul său la The Tonight Show cu Jimmy Fallon. După ce a adunat o bază de fani dedicată de 9,7 milioane de ascultători lunari Spotify și a câștigat laudele criticilor de la Billboard la The New York Times, Montell Fish deschide următorul capitol al poveștii sale de dragoste încrucișate cu lansarea Her Love Still Haunts Me Like A Ghost.

Her Love Still Haunts Me Like A Ghost – EP Tracklist
Every Night
Hotel
Exscape
Pretend Lovers
Altitude
Blame
Bathroom

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT