LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Grocery Store Girl, - Aidan Bissett

we ❤️ music

Aidan Bissett dezvăluie noul lui single, „Grocery Store Girl”

În noul lui single, „Grocery Store Girl,” Aidan Bissett povestește despre o întâlnire întâmplătoare la magazinul Trader Joe, și o transformă într-o confesiune de dragoste, care îmbină cu eleganță stilurile muzicale. Artistul a scris piesa împreună cu Sam Catalano și Jason Suwito (K.Flay, Imagine Dragons), care s-au ocupat și de producția cântecului.

“Această piesă a fost chiar inspirată de o fată pe care am întâlnit-o la magazin”, a explicat Aidan Bissett. “Câteodată mă întreb cum ar arăta viața mea dacă aș decide, în mod spontan, să fiu împreună cu o persoană pe care abia am cunoscut-o. Despre asta este vorba și în acest cântec.”

Stream: https://umusic.lnk.to/GroceryStoreGirlPR

Bissett, având piese care au acumulat peste 52 de milioane de stream-uri globale până în prezent, o va însoți pe Claire Rosinkranz în turneul său în America, începând cu data de 21 februarie 2022.

După ce a câștigat notorietate cu cele trei piese produse si lansate de către el, (“Different,” “Worst Girls of All Time,” and “More Than Friends”), Bissett a semnat un contract cu Capitol Records anul trecut, înainte chiar și de absolvirea liceului. Artistul a dezvăluit lansarea piesei „Grocery Store Girl” pe TikTok, unde a reușit să strângă un milliard de vizualizări cumulate de la toate postările lui și peste 200,000 de creații în aplicație, în care sunt folosite piesele sale. Recent, acesta a depășit un million de ascultători lunar pe Spotify.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT