LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
kevin joe si nick jonas

we ❤️ music

Noua melodie Jonas Brothers lansată în versiunea Deluxe pe CD-ul „Spaceman” al lui Nick Jonas

Nouă melodie a băieților din trupa Jonas Brothers, adică simpaticii Nick, Joe si Kevin, va fi lansată pe versiunea Deluxe a albumului „Spaceman” al lui Nick Jonas. Nick Jonas le oferă fanilor Jonas Brothers o frumoasă surpriză.

Nick Jonas, cel mai mic dintre celebrii frați, a lansat versiunea de lux a albumului său “Spaceman” și una dintre piese este o colaborare cu frații săi Kevin și Joe! Cântărețul a anunțat știrea într-o postare pe Instagram, unde a scris „V-am spus că @jonasbrothers nu au plecat nicăieri”. Noua piesă JoBros se numește „Egoist” și se numără printre cele cinci piese noi pe care Nick le-a adăugat la ediția de lux. Celelalte melodii sunt „Dangerous” și versiuni friguroase ale „Don’t Give Up On Us”, „2Drunk” și „This Is Heaven”.

jonas-brothers
jonas-brothers

Ediția Target a Spaceman include și versiunile chill ale „Heights” și „Nervous”. Kevin și Joe au sărbătorit lansarea piesei în postările lor pe rețelele de socializare. „#Spaceman deluxe aterizează în seară asta la Midnight ET și prezintă o piesă nouă @jonasbrothers numită #Selfish! Să o luăm!!” a postat Kevin pe Twitter. Iar la rândul sau Joe a postat: „#Spaceman Deluxe TONIGHT at Midnight ET !! Haideți să-l luăm @nickjonas !! Abia așteptăm că voi să auziți #Selfish”

jonas la disney
jonas la disney

Pentru cei ce nu știu, Joans Brothers au debutat pe vremea când au avut și un serial la Disney Channel, în urmă cu 10 ani. Au apărut și în “Hannah Monatana”, au filmat “Camp Rock” 1 și 2 și au avut și alte apariții. Apoi frații s-au despărțit pentru a avea cariere solo, Kevin a avut o emsisiune TV, însă separat nu era la fel. Joe a mai încercat să cânte cu o trupă, însă pînă la urmă s-au reunit și au revenit cu piese noi de senzație

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT