LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
NOON, Wankelmut si Marie Bothmer - Cross My Mind

we ❤️ music

NOON, Wankelmut și Marie Bothmer au lansat „Cross My Mind”, o melodie despre dorință și rațiune

NOØN, Wankelmut și Marie Bothmer ne amintesc că nu suntem singuri. Cu toate că nu simțim la fel și, de cele mai multe ori, nu gândim la fel, deseori situațiile prin care trecem se pot asemăna. De această dată, artiștii Kontor ne vorbesc despre sfârșitul unei poveșți de iubire.

Dacă după o relați, mintea îți zboară necontenit la iubirea care a fost, dacă există în continuare dorința de a avea acea persoană lângă ține, deși eșți conștient că este mai bine că relația a ajuns la final, „Cross My Mind” este o piesă cu care o să te identifici, o să o fredonezi, o să-ți dai seama că situația ta nu este singulară și, astfel, va fi parte din procesul tău de vindecare.

„Sentimentul de iubire este unul fără de care nu am putea să trăim. Iubim, simțim și suferim, iar asta face parte din noi, ne face să fim compleți și incompleți în același timp. Cross My Mind este o piesă despre iubire și suferință, dorință și rațiune. Sper că oamenii să se identifice cu piesă și, mai mult, sper că această să fie parte din procesul lor de vindecare.”, a transmis NOØN.

NOØN este o artistă născută în 1999 într-un mic oraș din apropiere de Cologne, Germania. În 2015, această a învățat tot ce înseamnă muncă de DJ și a început să lucreze pentru carieră ei. De atunci și până în prezent, NOØN a lansat piese și remixuri pentru și cu artișți precum Leony, VIZE, Tokio Hotel, Anna Grey și mulți alții.
Wankelmut este un DJ din Germania cu peste 2 milioane de ascultători lunar pe Spotify. Prima să piesă, „My Head Is A Jungle”, lansată alături de Emma-Louise, a ajuns în top 20 în mai multe țări din Europa. În ultimii trei ani, Wankelmut a colaborat cu vocalișți și producători precum Bjorn Dixgard, Charlotte OC, Svea, Jack Wins și Lucas Estradă.

Marie Bothmer a făcut primul pas în carieră să în 2014, la vârsta de 18 ani, când producătorul ei muzical din prezent a descoperit-o pe Facebook. În 2016, această a lansat primul ei single, Es braucht Zeit, care poate fi auzit pe coloana sonoră a filmului Unsere Zeit ist jetzt (n.r. Our Time is Now), produs de Tîl Schweiger. Videoclipul oficial al piesei a fost lansat în aceeași zi și a adunat peste 2,4 milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT