LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Nicoleta Nuca și frații Gogan și-au dat întâlnire cu “Cruella”

Gata, au fost ridicate restricțiile în România și în special cele de la cinematografe, așa că au și început evenimentele. Iar miercuri seară o mulțime de vedete din mediul online, cântăreți și actori dar și personalități TV au mers să vadă avanpremiera peliculei "Cruella".

“Cruella”, noul film de live-action marca Disney, poartă spectatorii în trecutul Cruellei de Vil pentru a ne arăta cine era ea și cum a ajuns cea mai stilată răufăcătoare din istoria cinematografiei. Avanpremiera filmului „Cruella” a reunit la Cinema City peste 200 de invitați care au redescoperit experiența cinematografică premium. Produs de Disney, „Cruella” este o adaptare live-action inspirată din celebra carte “101 Dalmaţiei”, rolurile principale sunt jucate de fermecatoarele actrițe Emma Stone și Emma Thompson și regia este semnată de Craig Gillespie.

Cum ajunge o tânără și talentată fashionistă spaima a ”101 Dalmațieni”? Află răspunsul din 4 iunie. “Cruella” este distribuit în România de Forum Film România și biletele s-au pus deja în vânzare.

Așa cum ați putut citi mai sus au fost peste 200 de invitați din vedete din mediul online, soliști, actori, vedete de televiziune și lista poate continuă la nesfârșit. Printre aceștia îi amintim pe frații Răzvan Gogan cu iubita, Andra Gogan alături de partenerul ei, Iulian Lemnaru, solistele Nicoleta Nuca, Maria Andreea Virlan, Corina Caragea, Daniel și Marina Nițoiu, Virgil Godeanu, Ioana Ginghină cu fiica ei dar și cu noul ei iubit, soția lui Pavel Bartoș și cele trei fete ale lor, Ornela Pasăre, Mimi, Cristina Almășan, Tily Niculae, Jazzy Jo, Cristina Siscanu, Alex Ghiduș, Diana Bulimar cu iubitul, Nicolai Tând cu familia, Iulia Ionescu, Lorena și multe alte vedete din mediul online.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT