LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
nicole cherry - florile tale

we ❤️ music

Nicole Cherry a lansat “Florile Tale” – prima piesă alături de noua sa casă de producție

Solista Nicole Cherry, una din cele mai urmărite interprete din România, lansează melodia “Florile Tale”. Artista, proaspăt devenită mamă, cântă despre libertatea pe care ți-o oferă o despărțire din care ieși învingător.

Piesa “Florile Tale” a fost produsă de Costel Dominteanu iar videoclipul piesei o gasește pe Nicole alături de cele mai bune prietene, „celebrând” despărțirea. „Chiar dacă piesa este despre o despărțire, ea transmite o energie bună. Depărțirea despre care cânt eu este una în care tu ieși învingător, din acest motiv îmi este și atât de dragă”, a maarturisit Nicole Cherry

Nicole Cherry a cunoscut succesul de la 14 ani, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul “Memories”. Cu un look aparte și un fel de-a fi total neconformist pentru copiii de vârsta ei, și-a clădit un drum stabil in industria divertismentului. Cu peste 3 milioane de fani pe toate platformele de socializare, Nicole a reușit să domine topurile de radio cu piese precum „Dansează Amândoi”, „Se poartă vara” și „Scrie-mi pe suflet”, adunând sute de milioane de vizualizări. Totodată, artista a bifat și colaborări internaționale cu nume sonore precum Mohombi și Joey Montana.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT