nicole cherry - florile tale

Nicole Cherry a lansat “Florile Tale” – prima piesă alături de noua sa casă de producție

we ❤️ music
Solista Nicole Cherry, una din cele mai urmărite interprete din România, lansează melodia “Florile Tale”. Artista, proaspăt devenită mamă, cântă despre libertatea pe care ți-o oferă o despărțire din care ieși învingător.

Piesa “Florile Tale” a fost produsă de Costel Dominteanu iar videoclipul piesei o gasește pe Nicole alături de cele mai bune prietene, „celebrând” despărțirea. „Chiar dacă piesa este despre o despărțire, ea transmite o energie bună. Depărțirea despre care cânt eu este una în care tu ieși învingător, din acest motiv îmi este și atât de dragă”, a maarturisit Nicole Cherry

Nicole Cherry a cunoscut succesul de la 14 ani, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul “Memories”. Cu un look aparte și un fel de-a fi total neconformist pentru copiii de vârsta ei, și-a clădit un drum stabil in industria divertismentului. Cu peste 3 milioane de fani pe toate platformele de socializare, Nicole a reușit să domine topurile de radio cu piese precum „Dansează Amândoi”, „Se poartă vara” și „Scrie-mi pe suflet”, adunând sute de milioane de vizualizări. Totodată, artista a bifat și colaborări internaționale cu nume sonore precum Mohombi și Joey Montana.

CONTACT