LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
AdrianA lansează Dans cu Inima

we ❤️ music

AdrianA lansează “Dans cu Inima”!“Piesa e în totalitate dedicată logodnicului meu, viitorului meu soț!”

Se trage dintr-o familie de artiști, tatăl ei este celebru, iar ea are o voce de aur! Adriana Simionescu lansează proiectul AdrianA alături de Sprint Music și vine cu o super piesă în atenția fanilor săi, “Dans cu Inima”!

Cântă de mică și o face din suflet căci a studiat muzica cu pasiune. Și asta se vede prin toți porii pentru că atunci când începe să cânte, totul se transformă și  devine magie. AdrianA are o voce unică! Artista a făcut furori încă de când a participat la “Vocea României” de la ProTV și  s-a alăturat echipei lui Horia Brenciu. Acum lansează un proiect de excepție despre care vorbește cu mâna pe inimă!

“Am ales numele piesei – “Dans cu Inima”-  împreună cu o echipă de oameni minunați cărora țin să le mulțumesc pentru acest proiect superb. A dansa cu inima înseamnă de fapt a dansa cu persoana care îți este ,,inima”, persoana pentru care inima ta bate în ritm de swing! Piesa este în totalitate dedicată logodnicului meu, viitorului meu soț. Mesajul piesei este acela că, dacă te ceartă inima și tu simți că are dreptate, ar trebui să faci ca ea pentru a fi fericit! Piesa “Dans cu inima” nu este prima mea piesă solo dar este la fel de specială ca și celelalte melodii ale mele!”, a povestit AdrianA.

Artista a lucrat pentru noul ei single cu o super echipă de profesioniști și este foarte încântată de noua ei piesă care promite mult!

“Vreau să-i mulțumesc echipei mele care a făcut ca acest proiect să prindă viață, Marius Chină de la Sprint Music, băieții de la Midas Media Music, Cristi Roman – pentru realizarea clipului, Kastha John, Horace și Cristi Pascu pentru muzică și versuri, EpicJulius pentru Mix-Master și nu în ultimul rând Danei Popa, un PR excelent! Vă mulțumesc și vouă pentru gândurile bune!”, a mai completat AdrianA, care este fiica cea mică a binecunoscutului artist Adrian Simionescu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT