LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jax Jones si Fireboy DML x “Me And My Guitar

we ❤️ music

Jax Jones face echipă cu Fireboy DML pentru “Me And My Guitar”

Jax Jones face echipă cu Fireboy DML pentru “Me And My Guitar”, care explorează călătoria artistului către descoperirea muzicii și îl vede cântând pentru prima dată, arătându-și versatilitatea ca artist.

Videoclipul oficial pentru „Me & My Guitar” a fost filmat la Londra și îi prezintă pe Jax și Fireboy care se ridică deasupra norilor orizontului Londrei. Videoclipul se încheie cu o fotografie a unui tânăr Jax și Fireboy privind apusul, simțindu-se împuterniciți și plini de speranță în ceea ce privește viitorul lor.
Jax spune: „Este prima dată când pun propria mea poveste în muzica mea și, de asemenea, prima dată când cânt pe o melodie, deoarece vreau să găsesc noi modalități de a intra în legătură cu fanii mei. Fiind artist și având muzică de succes în ultimii 10 ani, este important pentru mine să încerc să mă forțez creativ.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MeAndMyGuitarPR
Când i-am trimis melodia lui Fireboy, s-a conectat imediat și i-a adus o energie uimitoare și autentică. Tatăl meu vitreg este nigerian, așa că a fost grozav să fiu capabil să mă conectez etnic cu melodia.”
Jax a parcurs un drum lung de când s-a stabilit în garajul unui prieten și a navigat prin lume, prin dragostea lui pentru a face muzică. Generozitatea unui profesor care i-a dăruit o chitară la o școală de muzică a fost catalizatorul a tot ce a urmat, inspirându-l să scrie, să înregistreze și să lanseze hit după hit, ceea ce l-a cimentat în cele din urmă ca pilon al muzicii britanice moderne. „Me & My Guitar” urmează single-ul contagios al lui Jax, „Whistle”, care își petrece în prezent a 19-a săptămână consecutivă în Top 40 din Marea Britanie și se mândrește cu peste 54 de milioane de stream-uri numai pe Spotify.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT