LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Ne-Yo & Yung Bleu - Stay Down

Ne-Yo și Yung Bleu au lansat piesa “Stay Down”

we ❤️ music
Ne-Yo și Yung Bleu au lansat piesă “Stay Down”. Este al doilea single după “What If”, care a apărut acum câteva luni. “Stay Down” sunt 2 melodii, deoarece atunci când începe partea lui Yung Bleu, instrumentalul se schimbă complet.

Starul R&B lucrează la următorul album. Hit-ul “U 2 Luv” împreună cu Jeremih a fost lansat în 2020, iar de atunci Ne-Yo a mai lansat încă două piese. “Good Man”, cel mai recent proiect muzical al artistului, a fost lansat în 2018.
Recent, Ne-Yo a aniversat 15 ani de la lansarea albumului “În My Own Words”, care a conținut hit-urile “So Sick”, “When You’re Mad”, “Sexy Love” și “Stay”.
Ne-Yo este un cântăreț, compozitor, producător, dansator și actor American. Acesta a lansat 7 albume și a apărut în 22 de filme și emisiuni. Acesta a câștigat 3 premii Grammy pentru Best R&B Song, Best Male R&B Vocal Performance și Best Contemporary R&B Album, fiind nominalizat la alte categorii de 18 ori. Cele mai cunoscute piese ale artistului sunt: “Closer”, “Miss Independent”, “So Sick”, “When You’re Mad”, “Sexy Love”, “Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)” și “Stay”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT