LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Nathan Evans - Merry Christmas Everyone

we ❤️ music

Nathan Evans are proiectul de Crăciun “Merry Christmas Everyone” și a anunțat turneul din Regatul Unit

Nathan Evans a lansat proiectul de Crăciun "Merry Christmas Everyone”, care conține 3 piese noi: “Driving Home For Christmas”, “Auld Lang Syne” și “Merry Christmas Everyone”. Primul turneu din Regatul Unit va începe pe 16 decembrie, iar Nathan va susține 7 spectacole în 6 orașe.

După un an extraordinar în care piesă “Wellerman” a acumulat peste 2 miliarde de stream-uri, Nathan Evans a devenit unul dintre cei mai importanți artiști britanici. În 2021, scoțianul a ajuns pe primul loc în 6 țări diferite, a primit discul de platină în 10 țări diferite. Au fost făcute peste 4,2 milioane creații pe TikTok, iar videoclipurile au fost vizulizate de peste 9,3 miliarde de ori. “Wellerman” a fost pe primul loc în 17 top-uri Shazam, fiind al patrulea cel mai bine vândut single lansat anul acesta de către un artist britanic. Nathan Evans este primul artist scoțian din ultimii 13 ani, ce debutează o piesă pe primul loc în top-ul Regatului Unit. Totodată, “Wellerman” a fost pe primul loc în Germania, Olanda, Norvegia, Elveția și Austria.
Link: https://umusic.lnk.to/MerryChristmasEveryonePR
“Este pentru prima dată când am lansat ceva pentru perioada sărbătorilor. Când eram mic, ascultăm piese de Crăciun de la începutul lui decembrie până de Anul Nou. Îmi face plăcere să pot contribui și eu la această perioada. O să fie o plăcere să-mi întâlnesc fanii în noul turneu”, a declarat Nathan despre noile piese și turneul din Regatul Unit.
Track List
1. Merry Christmas Everyone
2. Driving Home For Christmas
3. Auld Lang Syne

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT