LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Nathan Evans a lansat Catch You When You Fall

we ❤️ music

Nathan Evans a lansat “Catch You When You Fall”

Schimbarea cursului și pornirea într-o nouă direcție necesită curaj. Și totuși căile necunoscute ar trebui să fie întotdeauna înțelese ca o oportunitate. Este exact ceea ce știe compozitorul NATHAN EVANS. Așadar, muzicianul, care a declanșat un hype la nivel mondial în jurul reinterpretarilor sale pentru cântece tradiționale, pornește pe căi necunoscute cu noul său single - "CATCH YOU WHEN YOU FALL" și își încurajează fanii să profite de oportunități în loc să le lase să treacă.

NATHAN EVANS a luat cu asalt inimile cu cover-ul lui WELLERMAN, o melodie veche de 150 de ani, aducând un fenomen muzical în inimile și playlist-urile fanilor săi cu reinterpretările sale. Acum, drumul său îl duce pe tânărul de 28 de ani în direcții noi – un pas important pentru fostul poștaș cu inconfundabilul accent scoțian. Pentru că NATHAN EVANS știe: toți suntem răniți și eșuăm uneori în timpul călătoriei noastre numite viață – dar numai cei care continuă să meargă înainte, pot merge înainte.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CatchYouWhenYouFallPR

Sunetele emoționale ale pianului și vocea unică a lui NATHAN EVANS sunt cele care transportă mesajul CATCH YOU WHEN YOU FALL într-o alta dimensiune. Așa că piesa este un cântec personal de încurajare, cu care artistul nu doar că vrea să-i încurajeze pe alți oameni, ci continuă să-i ducă în călătoria sa personală, care conține multe noi provocări și aventuri cu acest nou capitol pe care îl deschide.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT