LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
andra

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Ce surprize are Andra pentru fani de ziua ei

Toată lumea știe că pe 23 august este ziua de naștere a talentatei Andra Mihai Măruță. Solista și vedeta de televiziune, jurată la “Românii au talent” împlinește azi 35 de ani. Și mai mult, cântăreața mai are și alte surprize pentru cei care îi sunt fani.
Am putea spune că 23 august are o dublă însemnătate pentru Andra Măruță. Și asta pentru că în această zi solista nu numai că împlinește 35 de ani dar ea și soțul ei, prezentatorul Cătălin Măruță, mai au de sărbătorit ceva special. Și anume 13 ani de când s-au căsătorit și au o familie frumoasă și au făcut doi copii extraordinari, pe Eva și David, care sunt deja și ei vedete în online. Ca în fiecare dintre ultimii ani, Andra ne-a obișnuit să lanseze un nou cântec, o nouă piesă la care probabil a filmat și un videoclip interesant. Iată ce a scris zilele trecute pe pagina sa de socializare solista lîngă niște fotografii cu ei patru la Roma în vacanță. “Vacanță la Roma de ziua mea. Mâine o sărbătorim aici. Vă salut dintr-unul din locurile în care a fost schimbată istoria! Și vă anunț că am și o surpriză mare pentru voi: mâine sărbătorim și cu o piesă nouă!!!”. Așa că fiți pe fază pentru că nici nu știți ce surpriză vă mai pregătește solista voastră preferată, probabil vreo colaborare surprinzătoare.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT