LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sharam Jey & CELESTAL feat. Moss Kena lanseaza opt remixuri pentru piesa Over You

we ❤️ music

Muzică pentru toate stările: Sharam Jey & CELESTAL feat. Moss Kena lansează opt remixuri pentru piesa Over You

După ce a fost lansată în vara lui 2022, piesa Over You are acum un nou twist. Cunoscutul artist de muzică dance-electronică Sharam Jey împreună cu CELESTAL și Moss Kena lansează opt noi variante ale piesei.

O legendă a muzicii house și tehno, DJ și producător, Sharam Jey este cunoscut pentru pachetele de remixuri pe care le lansează prin intermediul casei lui de producție Bunny Tiger Music. După succesul piesei Over You, care a fost unul din hiturile de top ale sfârșitului de 2022, artistii vin cu un pachet complet de remixuri, pentru toate gusturile.
Dovedind deja capacitatea celor trei artiști de a crea colaborări de succes, remixurile urmăresc soundul inițial aducând elemente din zona techno și house și mixând beat-uri diferite pentru rezultate surprinzătoare.
Cauți piesa ideală pentru o seară cu prietenii, pentru un drum la munte sau pentru un workout antrenant ? Vei avea de unde să alegi – cele opt remixuri sunt acum disponibile pe toate platformele de streaming.

Despre Sharam Jey
DJ internațional, producător, remixer și ownerul propriei case de discuri, Sharam Jey a luat cu asalt lumea muzicii dance încă de la începutul anilor ‘90 cu groove-urile sale molipsitoare, perfecte pentru ringul de dans. De-a lungul anilor, artistul din Köln a acumulat numeroase premii și realizări, inclusiv lansarea a 3 albume ( 4 Da Loverz în 2005 și In My Blood în 2009, Invisible în 2018), având peste 100 de lansări la cele mai consacrate case de discuri din zona dance și realizând remixuri artiștilor de profil, inclusiv: Zayn, Moby, Gossip, Faith No More, Faithless, Diplo, Don Diablo, Mason și Roisin Murphy.

Despre CELESTAL
DJ-ul născut în Franța și-a început călătoria muzicală la doar cinci ani, studiind muzica clasică și jazz la conservatorul local. Timp de paisprezece ani și-a perfecționat abilitățile, încorporând în cele din urmă muzica electronică în pasiunea sa muzicală. La optsprezece ani, a devenit DJ, ceea ce a deschis cutia Pandorei în lumea producției; primul său remix – „In Your Eyes” de la Kylie Minogue – a fost semnat de EMI. De-a lungul anilor, el și-a făcut un nume ca producător fantomă, având o listă impresionantă de remixuri oficiale pentru The Black Eyed Peas, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears și mulți alții. În ianuarie 2022, CELESTAL a lansat „OUT IN STYLE” cu CECILIA KRULL, vocea emblematică din spatele „My Life Is Going On”, melodia serialului de succes de pe Netflix La Casa De Papel (Money Heist).

Despre Moss Kena

După ce i-a atras atenția lui Kendrick Lamar cu interpretarea sa funk a piesei To Pimp A Butterfly, Moss Kena dovedește nu numai un talent de compozitor, dar justifică și hype-ul pe care l-a creat în rândul Zane Lowe, Annie Mac, Mistajam, DJ Target, Ebro Darden și, desigur, Kendrick Lamar însuși.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT