LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alex Parker

we ❤️ music

Ce surpriză muzicală are Alex Parker pentru fanii lui

Alex Parker face echipă cu SKIO Music, liderul global în concursuri de piese, și lansează o provocare pentru toți producătorii muzicali. Până pe 4 august, aceștia trebuie sa realizeze un remix al celei mai noi piese lansate de DJ-ul român, I want the money.

Piesa face referire la tendințele din jurul industriei crypto și Wall Street Bets, așa că artistul își dorește să asculte remixuri puternice, care îl vor duce “to the moon”. Toți cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face aici: https://skiomusic.com/contest/alex-parker-remix-contest. Ultima zi de înscrieri va fi 4 august. Cei mai buni remixeri vor avea șansa să câștige o lansare oficială cu propriul lor NFT, monitoare Genelec, Soothe2 by Oeksound, o potențială lansare la casa de discuri a lui Alex Parker, Creator Records, merchandise, SKIO + Subscriptions și multe altele. De-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Mo-randi și a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri. A urcat pe marile scene ale unor festivaluri precum Untold și „Neversea” și a fost primul DJ care a mixat dintr-o turbină eoliană aflată la o înălțime de 100 de metri. Cascadoria sa a fost prezentată și în DjMag, una dintre cele mai importante reviste de muzică EDM din lume.
Alex este co-foundatorul casei de discuri Creator Records și reprezintă unii dintre cei mai fresh artiști din Europa de Est, precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și a scris mai multe piese care au ajuns hit-uri europene.
Alex Parker
https://www.instagram.com/alexparkerofficial/
https://www.facebook.com/djalexparker/
https://www.tiktok.com/@alexparkermusic/
https://twitter.com/alexparkerdj www.alexparker.com

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT