LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mura Masa a lansat piesa “2gether”

we ❤️ music

Mura Masa a lansat piesa “2gether”

Mura Masa a lansat nouă piesă “2gether”. În această săptămână, artistul a primit o nominalizare la Premiile Grammy pentru “Best Remixed Recording”. Această melodie este primul track de la lansarea albumului “R.Y.C.” din anul 2020. În tot acest timp, Mura a mixat piese pentru Erika de Casier și Clairo și a co-produs hit-ul “Just For Me” de la PinkPantheress.

“2gether” reprezintă, fără dar și poate, sunetul lui Mura Masa, care începe un nou capitol din carieră să muzicală. Piesa conține elemente lo-fi și este interpretată de cântărețul și compozitorul de 19 ani, Gretel Hänlyn. Melodia de debut a artistului a fost produsă de Mura Masa și a fost lansată la începutul anului 2021. “2gether” a fost împărtășită cu fanii de pe TikTok la începutul săptămânii.
Mura Masa este un curator, producător și artist certificat cu discuri de platină și câștigător de Grammy. Albumul de debut, “Mura Masa”, a fost lansat în 2017, fiind realizat în colaborare cu cei mai mari artiști din lume. Proiectul a schimbat percepția ascultatoriilor, despre cum ar trebuie să sune un album modern pop. Artistul a depășit borna de 2 miliarde de stream-uri, a fost nominalizat pentru premiul Ivor și a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar și la alte festivaluri din întreagă lume. “R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborând cu slowthai, Tirzah, Georgia. Albumul a fost lăudat de NME, Mixmag, The Times, Wonderland și Dork.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT