LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
moonSound si milan lanseaza Tell Me Why

we ❤️ music

MoonSound și Milan au lansat piesa “Tell Me Why”

Dacă ești la vârsta în care piesa celor de la Bronski Beat, Smalltown Boy, nu te găsea încă pe harta acestei lumi, să știi că nu este o problemă. Chiar dacă ai ratat o piesă care, cu siguranță, a stat mult timp în radiourile oamenilor, astăzi ai șansa să asculți o variantă updatată anilor în care trăim.

MoonSound, împreună cu Milan, lansează Tell Me Why, iar tu ești printre primii care au ocazia de a o asculta. Piesa originală, lansată în 1984, este o poveste semi-autobiografică a solistului trupei, Jimmy Somerville. Smalltown Boy s-a aflat pe primul loc în topurile din Belgia și Olanda, iar clipul său este unul cinematografic, recunoscut pentru trista poveste și acuratețea cu care a surprins mentalitatea acelor timpuri.
Dar, să revenim la piesa noastră. Aceasta reprezintă o reintepretare a piesei originale, cu un switch atribuit versurilor, dar și cu un sound total nou. Asta pentru o tranziție cât mai lină a vibe-ului din 1984 către prezentul 2021.
“Chiar dacă nu eram încă născută în momentul în care Smalltown Boy se lansa, a fost una dintre piesele pe care le adăugam deseori în playlist-urile mele. Mă bucur că am avut ocazia de a-i da o notă nouă, de actualitate, alături de MoonSound. Pot spune că ne-am distrat și, chiar dacă a fost un challenge, am reușit împreună să îl aducem la forma pe care ne-o imaginam încă de la început.”, spune Milan.
Milan este o artistă cu un touch personal complet nou, care este caracterizată prin stilul unic pe care-l afișează. Muzica ei combină influențele de dark pop cu genuri muzicale diverse și diferite. Este apreciată de un public foarte activ, care o susține indiferent de situație.
Două dintre cele mai populare piese ale sale sunt Regele Minciunilor, cu aproape 7 milioane de vizualizări, și Rewind, care a adunat peste 3 milioane de vizualizări. Suntem mai mult decât siguri că, în timpul carierei sale, Milan își va surprinde fanii cu o mulțime de stiluri diferite, colaborări și, de ce nu, melodii scrise de ea.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT