LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
andra maruta

we ❤️ music

Interviu Andra: “Am lucrat în avans la piese și videoclipuri surpriză”!

Îndrăgita solistă și jurată la emisiunea “Românii au talent” de la Pro TV s-a întâlnit la un eveniment privat cu repoerterul WeLoveMusic și ne-a acordat un interviu exclusiv. Andra ne-a povestit în exclusivitate despre planurile ei muzicale dar și alte detalii interesante.

WeLoveMusic: Ce faci, Andra, ne revedem după multă vreme la un eveniment monden?
Andra: Foarte bine, sunt bucuroasă că am ieșit puțin după perioada asta de izolare, mă simt extraordinar iar vremea de afară contribuie la starea asta și mă bucur că a început să fie cald. Și vremea asta binedispune pe toată lumea. Am ieșit la salonul unde mă fac frumoasa care a împlinit 5 ani ca să-i sărbătoresc.

andra si colegii de la romanii au talent
andra si colegii de la romanii au talent

Ai revenit cu sezonul 11 din “Romanii au talent”. Ce ne poti spune despre noul sezon?
Sezonul 11 o să șocheze! După această perioadă, oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă. Chiar și pentru mine, care sunt de la primul sezon aici, este minunat să văd cât muncesc oamenii pentru visul lor și pentru a face ca ”pielea de găină” să revină chiar și după atâția ani. O să vedeți reacția mea la fiecare concurent, este ceva natural, ce nu poate fi interpretat. Sunt oameni pe care nu i-am văzut niciodată și care vor livra o emoție și o vibrație incredibilă. M-am simțit ca un spectator la concerte, care stă în față și urmărește fiecare detaliu!

andra si andreea lege de la vip business voyage
andra si andreea lege de la vip business voyage

Cum au fost filmarile in vreme de pandemie?
Am ținut cont de toate restricțiile și precauțiile, dar cu toate acestea a fost minunat și onorant. A fost un an foarte greu pentru artiști, așa că oamenii care au venit pe scena noastră au transmis bucurie. Chiar dacă este un sezon diferit, mă bucur că am putut organiza aceste preselecții.

Am observat pe rețelele de socializare că vei avea concert în Italia cu spectacolul Tradițional…
Acum încearcă echipa să reprogrameze concertele pe care trebuia să le avem cu turneul “Tradițional” și o dată stabilite vor fi puse toate pe paginile mele de socializare.

familia maruta
familia maruta

Abia așteptam să te revedem în concerte. Ne-am bucurat însă cu piesele tale lansate în perioada asta de izolare…
Ba mai mult, acum am filmat și câteva videoclipuri pentru următoarea perioadă, o să am mai multe surprize, o să fie și un featuring, nu vă spun cu cine. Am zis să le filmam în avans, să le pregătim surprize muzicale oamenilor. Știi, oamenii chiar dacă nu au fost la concerte așteaptă cu drag muzica, cel puțin asta am văzut din mesajele pe care le primesc și asta mi-a dat mai mult curaj să fac acest pas. Să filmez în avans videoclipurile și melodiile. Pentru că aveam piese noi. Chiar dacă nu am avut concerte și nu am putut să cântăm am avut timp să mergem în studio și să înregistram.

Ne poți deconspira câte ceva din surprize?
Din păcate, nu. Vă vor lovi dintr-o dată și sper să vă placă.

Vei lansa și ceva piese latino?
Piese latino poate pe vară, deocadată vor fi piese de primăvară și de suflet. Apoi în vară melodii latino și în toamnă din nou melodii mai de suflet așa cum mi-am obișnuit sufletul.

andra la eveniment
andra la eveniment

Poate că nu te-am văzut de mult dar ești și mai frumoasă față de cum te știam…
Mi-a prins bine un an de stat acasă (rade).

Stiu că toată lumea te întreabă așa că o voi face și eu: nu mai faceți încă un copil la fel de talentat?
Nu, lasă să ne bucuram de ei și daca o fi să se întâmple… Nu are rost și nu mai vreau să văd titluri de genul “Andra este însărcinată”. Mai bine să vorbim de femeile care sunt cu adevărat însărcinate și nu despre alea care s-au îngrășat doar câteva kilograme în izolare.

Nu te-ai îngrășat, arați bine
Ei, stiu să mă îmbrac eu bine astfel încât să ascund kilogramele în plus acumulate în izolare.

andra si familia
andra si familia

Andra și Cătălin Măruță au castigat o vacanță în Dubai
Așa cum a povestit și Andra au ieșit la un eveniment la salonul unde solista și jurata de la Romanii au talent se face frumoasa. Acolo a avut loc o tombolă specială, cu cadouri unu și unu iar Cătălin Măruță a fost câștigătorul Premiului cel mare la Tombola prilejuită de aniversarea de 5 ani a hub-ului Le Grand Art. Premiile au fost 5 dermatoscopii generale ( screening corporal), oferite de Skinmed Clinic și o vacanța de cuplu de 5 zile în Dubai, oferită de VIP Business Voyage. Cunoscutul hair-stylist Raluca Anghel l-a făcut fericit pe celebrul și simpaticul prezentator TV, anunțându-l că dorința i s-a împlinit – vacanța dorită de acesta fiind câștigată grație extragerii prin random.org.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT