LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
mircea eremia - 9 vieti

we ❤️ music

Mircea Eremia se reinventează! Ce piesă lansează artistul! A ales un stil muzical care rupe trendingul!

Revenire spectaculoasă pentru Mircea Eremia! Artistul împreună cu fabrica de hituri de la Any1&ParkPlaceProduction și Balkanika Records se relansează cu un nou stil muzical. După o pauză muzicală iată că Mircea Eremia se întoarce cu forțe noi și o echipă specială care i-a compus o piesă pe placul său și după tendințele actuale - 9 Vieți".

“Am lucrat cu Any1&ParkPlaceProduction, cu Andy mă știu de ceva vreme, am avut plăcerea să lucrăm mai multe piese împreună. Am avut plăcerea să mă cunosc și cu Ovidiu (Park Place), cu care am lucrat cu mare drag și sper să facem treburi bune și frumoase împreună. De altfel și eu sunt ca și ei un creator de muzică și împreună când petrecem timp la studio pot spune că ies lucruri de calitate. Pentru mine este un stil nou, nu a fost greu să cânt așa, iubesc acest stil balcanic. Această fuziune am făcut-o pentru că mi-a plăcut stilul muzical și mi-ar plăcea să spun că este revenirea mea supremă. Industria muzicală din România s-a cam schimbat și încerc să fac parte și eu din ea și să îmi iasă această fuzine cât mai bine și cât mai închegată, să fiu la nivelul așteptărilor”, a mai spus Mircea Eremia.

Solistul a mărturisit că a fost o adevărată plăcere să filmeze împreună cu regizorul Claudiu Stan pentru acest videoclip la piesa “9 Vieți”. “Am schimbat două ținute și am filmat câteva ore, având în vedere că suntem profesioniști. Am avut o chimie în platoul de filmare împreună cu partenera din videoclip”, a povestit Mircea Eremia. Artistul se bucură că le place piesa și celor din familia lui, în special surorii lui, celebra solistă Alina Eremia. Mircea mai spune că vor urma multe surprize muzicale, “Vreau să lucrăm împreună la cât mai multă muzică, să fie cât mai multe piese de calitate!”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT