LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Dagny

we ❤️ music

Dagny a lansat “Heart In The Making”

Dagny a lansat “Heart In The Making”, o felie de perfecțiune indie-pop prin care artista explorează partea impulsivă a personalității sale pe un fundal de chitară.

Vorbind despre inspirația lirică din spatele „Heartbreak In The Making”, Dagny a spus: „Heartbreak In The Making înseamnă, în esență, să te scufunzi în ceva, chiar dacă ai sentimentul că nu se va termina niciodată bine. Ca prima tequila; știi încotro se îndreaptă noaptea, dar o faci oricum.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HeartInTheMakingPR

Născută în Tromsø, Norvegia, Dagny Norvoll Sandvik este o adevarata forță pop. Până în prezent, muzica ei a fost difuzată de peste un miliard de ori, iar ea a fost nominalizată la 6 premii Grammy norvegiene (Spellemannprisen). In plus, Dagny a scris melodii pentru Katy Perry, Ashnikko și Julie Bergan și a colaborat cu trupe, inclusiv eroii indie-rock din Liverpool, The Wombats, super-producătorul american Steve Aoki, colegii norvegieni Kygo, Astrid S și Seeb și trupa indie-pop Crystal Fighters.

Albumul sau de debut “Strangers / Lovers”, lansat în mai 2020, și-a dovedit acreditările, generând single-ul de succes „Somebody” cu peste 80 de milioane de stream-uri numai pe Spotify, cu multe recenzii pozitive de la The Guardian, The Independent, BBC Music, The Metro și multe altele.
În 2022, Dagny s-a angajat într-un turneu norvegian sold-out, care a durat peste două luni, vânzând peste 16.000 de bilete, urmat de 3 spectacole sold out la Londra, Berlin și Amsterdam, în mijlocul unei veri aglomerate de festivaluri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT