LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Minelli

we ❤️ music

Minelli, artista momentului, record pe YouTube: 100 milioane de vizualizări

Piesa "Rampampam" a cucerit topurile din întreaga lume, iar astăzi, la doar 6 luni de la lansare, melodia cântată de Minelli înregistrează aproape 100 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

Minelli este cântăreață și compozitoare, a facut parte din trupa Wassabi și apoi și-a continuat ascensiunea ca artist solo și compozitor. Printre cele mai cunoscute piese compuse de ea se numără “Mariola“, “Flashbacks”, “Maza Jaja”pentru Inna, “Fuck that” pentru Bastard, “Touch me” pentru Antonia, „Addicted” pentru Sickotoy sau „Fire to my heart” pentru Marco & Seba, etc.
Succesul piesei Rampampam a fost confirmat și de includerea în playlist-urile celor mai mari radiouri din teritoriu, dar și de către popularitatea single-ului pe platformele de streaming și download depășind 30 de milioane de streamuri pe Spotify si Apple Music. “Rampampam” continuă să aibă rezultate incredibile și în Rusia, Franța, Germania, Belgia, Turcia, Croația, Cehia, Bulgaria, Serbia etc, unde este deja prezentă pe cele mai importante posturi de radio.
Cea mai recentă lansare a lui Minelli: INNA xMInelli- Party, piesă licențiată worldwide de către Warner Music, a intrat și ea rapid în preferințele publicului de pretutindeni. Piesa este compusă de Minelli, împreună cu producătorul Viky Red.
Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții. Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT