LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Milan Gavris feat. Costex – Secret Keeper

we ❤️ music

Milan lansează o nouă piesă, “Secret Keeper”, alături de Costex

Sperăm că știți să păstrați bine secretele, dar nu și atunci când vine vorba de o nouă piesă lansată de Milan! "Secret Keeper" vine cu un vibe fresh, energic, alături de Costex, care ajunge într-o zonă muzicală total nouă cu această ocazie.

Expresivitate? Potențial de repeat? Piesa care într-adevăr să se alinieze la ceea ce ascultăm în 2021? “Secret Keeper” bifează cu grație toate aceste aspecte, iar poate cel mai important dintre cele ce au rămas nementionate este însuși faptul că este primul clip pe care Milan îl și produce. Ne dorim să nu va trădați niciodată prietenii pentru că, așa cum spun și versurile piesei, the pain won’t end / broken trust hurts / more than broken ribs. Ceea ce nu e deloc plăcut și, din păcate, cu toții am trecut la un moment dat prin acest sentiment.
“În 2017, “Secret Keeper” urmă să facă parte dintr-un EP electro-pop, însa proiectele au luat o întorsătură nouă. Anul acesta, am refăcut tot acest proiect de la 0, alături de Costex, dorindu-mi foarte mult să-mi măresc discografia, lansând melodia cu cel mai puternic mesaj de până acum. Titlul ironizează un clișeu social și anume trădarea încrederii într-o prietenie, din gelozie și expunerea secretelor în afară grupului de prieteni. Răutatea făcută în mod intenționat m-a modificat într-un mod pozitiv și am reușit să-mi vindec trauma prin artă.
Este primul videoclip produs de mine, cu implicarea prietenilor mei Gwyneth Sabău și Rus Vlad. Alături de ei am reprodus vizual subiectul piesei, în formatul unui teaser de serial. Mesajele adiționale lăsate prin piesă punctează subtil momente cheie din experiență trăită. Mesajul videoclipului și al piesei este unul subliminal. Dacă vrei să afli mai mult trebuie să pui totul cap la cap pentru a înțelege. Drama se derulează în spatele aparențelor.
Mi-am dorit că ideea să atragă în proiectul videoclipului doar tineri cu inițiative fresh, astfel reușind să formez o echipa prin care să exploatăm împreună această zona creativă. Iar proiectul actual este doar începutul.”
“Mă bucur că am reușit să-mi ies din zona de comfort și că am luat parte la acest proiect împreună cu Milan. Trapul e doar unul dintre stilurile pe care vreau să le abordez, sper să revin cu cât mai multe proiecte house.”, adaugă Costex.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT