LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
mihai-cosmescu

we ❤️ music

Mihai Cosmescu își lansează noul single, cel de-al doilea din cariera sa, numit „Who Knows Where”

Muzica și versurile la „Who Knows Where” sunt scrise de Mihai Cosmescu, piesa este produsă de Andrei Grigore la Demisec Records, iar de mix și master s-a ocupat Marian Nica.

„Who Knows Where” este acum disponibil pe toate platformele digitale de streaming și download: https://ffm.to/whoknowswhere

Despre noua sa piesă, „Who Knows Where”, Mihai declară: Piesa asta, ca de fapt tot albumul, pentru mine, are două mari teme: puterea și atemporalitatea. Puterea de a trece peste lucrurile care vin peste tine, peste cine ești, dar care în același timp au și efectul de a te face ceea ce ești, și atemporalitatea faptului că unele lucruri nu se uită niciodată, sunt în același timp trecut, prezent și viitor: cine știe unde”.
„Who Knows Where” va face parte de pe albumul de debut al lui Mihai, aflat în lucru la Demisec Records.

Despre Mihai Cosmescu:
Mihai Cosmescu a început să cânte, vocal și mai apoi la chitară, de mic, în timp adăugând și pianul la lista de “jucării”, cum le numeste el. Este interpret și compozitor, a participat la festivaluri de folk și rock, în 2006 punând în scenă, la Pitesti, spectacolul “Transacoustic Dream” – un concept autobiografic care trecea de la chitară clasică la folk, apoi la rock’n’roll și rock.

Din 2006 locuiește în București, unde a făcut parte, de-a lungul anilor, din proiecte solo, apoi din trupa Ten Times Treason, împreuna cu Andrei Grigore, proiectul The Division of Joy alături de Janin Pasniciuc și Andreea Verde, iar acum, după o pauză considerabilă, s-a reunit cu Andrei și Navi Grigore, cu care, la Demisec Records, compune, cântă și se joacă. Primul lui single solo, intitulat “Free”, a apărut în 2022.

Social Media:
www.instagram.com/mihai.cosmescu.music/

www.YouTube.com/MihaiCosmescu

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT