LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
M83 lansează Oceans Niagara și anunță noul album

we ❤️ music

M83 lansează “Oceans Niagara” și anunță noul album

M83 lansează “Oceans Niagara” și anunță noul album, FANTASY, care va fi lansat pe 17 martie 2023. „BEYOND ADVENTURE”, Gonzalez cântă într-un vârtej M83 de sintetizatoare și chitare. Acestea sunt singurele două cuvinte din întregul „Oceans Niagara”, o proclamație cu puncte de suspensie și cel mai potrivit ton pentru călătoria evocatoare și amplificatoare a simțurilor care este Fantasy.

Comentând piesa/videoclipul, Gonzalez oferă: „Foarte mândru să vă prezint prima piesă a noului meu album ‘Fantasy’. Se numește Oceans Niagara și este prima colaborare dintre fratele meu Yann Gonzalez și mine într-un videoclip muzical. Am vrut să creez acest sentiment de prietenie. Ascultând acea melodie, îmi imaginez oameni alergând, conducând rapid sau călărind împreună pe nave spațiale. Este acest sentiment de a merge înainte, ca o poțiune magică pe care o iei pentru a descoperi lumi noi. Dincolo de aventură!”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/OceansNiagaraPR

Regizorul video Yann Gonzalez adaugă: „Oceans Niagara este sinteza perfectă a muzicii lui M83: un zid de sunet și emoții care merge crescendo până ajunge la punctul culminant, cu momente de extaz melodic pur, care personal mă fac să simt că plutesc, iubesc și plâng, toate deodată, aproape ca și cum aș fi din nou adolescent. Este prima dată când regizez un videoclip muzical pentru Anthony și a fost o șansă grozavă pentru noi de a ne împărtăși referințele și emoțiile comune din anii copilăriei și adolescenței, cu indicii de anime-urile noastre franco-japoneze, filmele de groază și serialele TV ciudate pentru copii din anii ’80 și ’90.”

Pentru Gonzalez, direcția și estetica Fantasy au fost imediat clare. „Mi-am dorit ca acest disc să aibă un mare impact live”, spune el. „Ideea a fost să revin cu ceva mai aproape de energia din Before The Dawn Heals Us. Combinația de chitare și sintetizatoare este întotdeauna în muzica mea, dar poate este mai prezentă pe acest nou disc decât pe cele anterioare.”
Gonzalez a căutat să continue o tendință care a devenit mai proeminentă în albumele sale recente. „Am vrut să fiu mai prezent din punct de vedere liric și vocal, chiar dacă asta a fost descurajant la început”, afirmă el. „M-am gândit că dacă aș putea realiza asta, acest album va fi mai personal decât cele care au apărut înainte.”
Fantasy, al noualea album al lui M83, se dovedește o încântare senzorială uriașă și marchează cel mai personal album al său de până acum, o lume alternativă pe care Gonzalez a creat-o ca o evadare din lumea deconectată în care trăim astăzi.
Expansiv din punct de vedere sonor, dar tandru intim, Gonzalez valorifică o juxtapunere a inaccesibilului și a omniprezentului într-un mod care îl lasă pe ascultător să se simtă nerușinat, uluitor de viu.
M83 este viziunea muzicală a multi-instrumentistului francez Anthony Gonzalez. Pe parcursul a două decenii, el s-a consolidat ferm ca un artist a cărui muncă transcende simplul evadism în favoarea construcției complete a lumii. Fie că este vorba despre celebrele sale albume de studio, coloane sonore de film sau compoziții pentru producții de scenă, Gonzalez a dovedit că nimic nu-i depășește capacitatea de a încapsula perfect un anumit timp, o emoție sau un sentiment al locului.
Inițial inspirat de shoegaze, lucrarea lui Gonzalez acoperă și estompează mai multe genuri și tărâmuri, de la dream-pop-ul plin de sintetizatoare găsit în Saturdays = Youth până la peisajele sonore ambientale din Before The Dawn Heals Us. El a cunoscut un succes la nivel mondial grandios cu Hurry Up, We’re Dreaming, nominalizat la Grammy, vândut de platină, care conține hitul exploziv „Midnight City” și a susținut turnee sold out în întreaga lume. Cariera sa a înflorit și în lumea filmului, unde a realizat coloana sonoră pentru filme precum „Black Heaven” al regizorului francez Gilles Marchand din 2011, „Oblivion”, filmul SF al lui Tom Cruise, filmele fratelui său „Knife & Heart” și „You And The Night”, precum și coloana sonoră pentru VOLTA de la Cirque Du Soleil.
M83 a anunțat, de asemenea, vești despre un turneu extins din America de Nord, care va fi lansat în aprilie și va dura până la sfârșitul lunii mai. Vor fi, de asemenea, date de festival în toată Europa în această vară, mai multe detalii urmând a fi anunțate în curând.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT