LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
metalllica - the black list

we ❤️ music

Metallica a lansat digital “The Black Album Remastered” si “The Metallica Blacklist”

Metallica marchează aniversarea de 30 de ani a albumului “The Black Album”, prin publicarea materialelor “The Black Album" remasterizat şi “The Mettallica Blacklist”; pentru acesta din urmă, legendara trupa rock a colaborat cu 53 de artişti din toate genurile muzicale şi toate colturile lumii, iar toate vânzările materialelor vor fi donate catre numeroase organizatii caritabile.

Metallica marchează aniversarea de 30 de ani a albumului “The Black Album”, prin publicarea materialelor “The Black Album” remasterizat şi “The Mettallica Blacklist”; pentru acesta din urmă, legendara trupa rock a colaborat cu 53 de artişti din toate genurile muzicale şi toate colturile lumii, iar toate vânzările materialelor vor fi donate catre numeroase organizatii caritabile.
Albumul “The Black Album” este una dintre cele mai reușite înregistrări comerciale și apreciate de critici din toate timpurile. Lansarea din 1991 nu numai că a oferit trupei Metallica primul său album #1 în peste 10 țări, dar single-urile “Enter Sandman”, “The Unforgiven”, “Nothing” Else Matters”, “Wherever I May Roam” și “Sad But True ” au cucerit topurile muzicale si au consolidat succesul albumului. Impactul și relevanța albumului continuă să crească: materialul rămâne cel mai bine vândut album din istoria Nielsen Soundscan, din ultimii 30 de ani.
Pentru a celebra cea de-a 30-a aniversare, materialul “The Black Album”, certificat cu platină de 16 ori, premiat cu GRAMMY, este remasterizat pentru o calitate superioară a sunetului si va fi disponibil în mai multe configurații, incepand cu 1 octombrie, inclusiv vinil dublu LP de 180 grame, CD standard și 3 CD ediție extinsă.
Cu mult mai mult decât un simplu album tribut, “The Metallica Blacklist” sărbătorește influența durabilă a acestei etape muzicale cu unul dintre cele mai ambițioase proiecte concepute vreodată de către echipa Metallica: artiști din genuri muzicale diferite, generatii, culturi, continente diverse, fiecare contribuind la o interpretare unică a melodiei preferate de pe album.
Materialul oferă noi dimensiuni ale discului, a cărui atracție gravitațională a atras si zona mainstream și oferă noi perspective asupra magnetismului universal și atemporal care l-a ținut acolo: influența zdrobitoare pe care au avut-o aceste 12 melodii asupra fanilor și muzicienilor.
Piesele de pe materialul “The Metallica Blacklist” reunesc 53 de compozitori, cântăreți, artiști country, artiști electronici și hip hop, care își împărtășesc dragostea față de aceste melodii, alături de artisti punk-rockeri, indie, rock, metal, si multe alte genuri. Profiturile obtinute din vânzarea albumului vor fi împărțite, în mod egal, între mai multe organizații caritabile și fundația All Within My Hands**.
“The Metallica Blacklist” este un omagiu inedit adus albumului “The Black Album” si include trupe care au împărtășit scene cu Metallica, alături de artiști mai tineri decât albumul original. Este un ansamblu de muzicieni cu adevărat uluitor, care au în comun pasiunea pentru muzică: 1 album. 12 melodii. 53 de artiști.
**Fundatia All Within My Hands a fost fondată de trupă în 2017, ca o modalitate pentru întreaga familie Metallica de a oferi înapoi comunităților care au susținut formația, sprijinind educația forței de muncă, lupta împotriva foametei și alte servicii locale critice.
Stream / Download “The Black Album”: https://umusic.lnk.to/MetallicaRemastered2021PR
Stream “The Metallica Blacklist”: https://umusic.lnk.to/TheMetallicaBlacklistPR

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT