LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
MAYAR - Feel Free

we ❤️ music

Mayar la al treilea single, la vârstă de 6 ani – “Feel Free”

La vârsta de doar 6 ani, Mayar (nume real Nijim Mayar Rareș) a cucerit deja publicul din România, single-ul „Lumea lui Mayar” adunând 70.000 de vizualizări pe Youtube, iar acum revine cu single-ul “Feel free”.

Urmează cursuri de dans la școală Trouble Dance – antrenorul lui fiind coregraful Paul Gheorghe, cu care face o echipa foarte bună: muncesc, învață și se și distrează în același timp.Este foarte implicat și de aceea a reușit că într un timp foarte scurt să facă progrese enorme, învățând multiple stiluri de dans: breaking, street dance, etc. Dansează inclusiv acasă, exersează ce învață cu coregraful, pune muzică și repetă exercițiile. Pasiunea lui pentru muzică și dans a început de foarte devreme în jurul vârstei de 3 ani, când a fost captivat de Jason Derulo și a început să danseze și să îi fredoneze piesele.Ulterior și Chiș Brown a devenit unul dintre artiștii săi preferăți.

Mayar are pagină Facebook, Instagram, canal Youtube și TikTok, pe care sunt postate imagini și clipuri din activitatea artistică precum și evenimente din viață personală.Îi place foarte mult să filmeze clipuri TikTok în care cel mai adesea îl are partener pe tatăl sau.

Mayar este clasa I și vorbește foarte bine limba engleză, citește și scrie la fel de bine, însă este foarte pasionat de limba arabă (care este limba paternă) și pe care o studiază la grădiniță dar și acasă și cu care se descurcă excepțional acesta fiind și motivul pentru care preferă citească în limba arabă. Lecțiile sunt pentru el prioritate și reușește să aibă calificative foarte bune la toate materiile studiate.Îi place foarte mult matematică și a dezvoltat o gândire logică: întotdeauna pune întrebări pentru a înțelege ce stă în spatele unei formule și cum se ajunge la rezultatul x.

În timpul liber îi place să călătorească și preferă locurile însorite.A vizitat până acum Dubai, Grecia, Italia, Maldive, Albania, Spania, Israel, Germania.Urmează o vacanță în Dubai și Abu Dhabi. Când nu călătorește, îi place să se joace cu prietenii în aer liber și să meargă la studio sau la cursurile de dans.Cei mai apropiați prieteni ai săi sunt Patrik și Eric.Dacă vremea nu permite, se joacă acasă cu play station, Nintendo, la calculator sau alte jocuri interactive împreună cu verișoara lui – care a apărut și în videoclipul Yală. Foarte des Mayar gătește împreună cu tatăl lui, care I este și cel mai bun prieten pregătind împreună felurile preferate de mâncare: ciorbă de perișoare, sarmale, paște Bolognese, clătite.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT