LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
mattyas in grecia

we ❤️ music

Mattyas a revenit în Grecia, locul unde a fost trata ca un rege

Mattyas, pe numele său adevărat Valentin Florea, este cel mai cunoscut român din Grecia. Pentru că ani de zile piesele lui s-au auzit în orice colț din aceea țară, care o vreme l-a adoptat și l-a tratat ca pe un rege.

Dar din anumite motive solistul a revenit în România unde și-a continuat cariera, s-a ocupat de o sală de forță, sportul fiind o altă pasiune de-a lui și unde face parte din echipa de fotbal a artiștilor. Despre toate acestea citiți în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat în exclusivitate la un eveniment monden. M-am întors, de curând, de la Premiile Muzicale Grecești și am venit cu un „vibe” nou pentru că am rememorat succesul de odinioară, alături de oamenii cu care am reușit să ajung acolo. M-am întâlnit cu Kristina S. Iar Xristina Salti are „hit”-ul Greciei la ora actuală. Este numărul 1 cu piesa ei! Nu se știe dacă vom face o nouă colaborare?

mattyas si kristina
mattyas si kristina

Poate, cine știe? Mai facem o colaborare de succes în perioada următoare. N-am discutat asta, dar urmează. Am avut succes cu piesa ”Secret love” si apoi cu ”Missing You” sau ”Mi amor” Concerte în Grecia, în momentul ăsta, este mai greu din punct de vedere economic. Artiștii internaționali nu prea mai ajung pe la concerte prin Grecia, pe la insule. Dar avem concerte aici, la noi, în țară. Evenimente private care merg foarte, foarte bine! Cât despre o nouă piesă, da, tocmai am filmat un clip, acum, în Grecia, la o piesă nouă, care urmează să iasă în perioada următoare. O piesă compusă de Any1, prietenul nostru, cu care am mai colaborat și la piesele anterioare”, spune Mattyas.

mattyas si Kristina S peste 15 ani
mattyas si Kristina S peste 15 ani

Și tot el a spus de planuri. ”Vacanță am avut și în Grecia, acum. Urmează, chiar în seara asta, să plec în Vamă, la noi. Și pe tot parcursul verii, o să plec în vacanțe. Urmează să merg și în Mykonos, în septembrie. Vara e lungă și vacanțele vor fi multe! De sală mă ocup dar acum îl am pe fratele meu care mă ajută și îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi avut posibilitatea să ajung în această seară la petrecere, n-aș fi avut posibilitatea să plec la Premiile Muzicale Grecești, n-aș fi avut posibilitatea să mă duc în Vamă cu prietenii mei, în seara asta. Datorită lui, pentru că a preluat foarte mult din munca pe care eu o făceam de unul singur. Reușesc să mă ocup și de partea asta mondenă și de cea artistică. Mai joc și fotbal, la Naționala Artiștilor. Chiar acum plec cu ei în cantonament”, a încheiat solistul.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT