LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Gabriel MG “Nu vreau să învăț pe nimeni absolut nimic, nu asta e responsabilitatea mea”

Cunoscut drept TikToker dar și influencer, Gabriel MG, așa cum îl știe toată lumea, a dat la facultatea de actorie, însă spune că nu are ce învața de la facultate.

WeLoveMusic a stat de vorba cu el și ce a aflat puteți citi mai multe din interviul următor.

WeLoveMusic: Cine este Gabriel MG?

Gabriel MG: Am 22 de ani împliniți, mă numesc Marian Gabriel, dacă chiar trebuie să spun…. și sunt o persoană nonconformistă din toate punctele de vedere, ce ar face orice pentru ași atinge scopurile, chiar dacă uneori calcă oamenii pe coadă fără să vrea. Bine, că este înțeles greșit de oameni, asta e partea a doua.

Care-s scopurile tale, ce vrei să faci, ce vrei să demonstrezi?

Nu vreau să învăț pe nimeni absolut nimic, nu am de ce, nu asta este responsabilitatea mea. Actoria, pentru mine, mai ales cea de teatru, are un impact mult mai mare decât cea de film sau cea de emisiuni sau seriale. Și nu m-aș vedea făcând altceva, sincer.

Prima pasiune a fost actoria? Văd pe Tik Tok că ai talent!

Nu, eu de mic am făcut de toate, de la akido, înot, călărie, tot ce s-a putut. Dar cel mai mult am făcut dans sportiv, pe care l-am făcut mai bine de 5 ani de zile. Apoi, la un moment dat, mi-am dat switch la minte și am zis hai să văd cum e și actoria. Și văzând că-mi place mai mult am rămas pe actorie.

Când ai schimbat macazul, ca să zic așa?

Cred că acum opt ani.

Dacă spui că ai făcut atâtea sporturi n-ar trebui să fi mai suplu?

Ba da, dar dieta mea cu crenwusti și cola pe care am ținut-o ani de zile și-a spus cuvântul…

În ce constă această dietă?

În fiecare seară 20 de crenwusti și cu un litru și jumătate de cola. Asta mâncăm pentru că de un an și ceva nu o mai fac.

Îți doreșți să slăbești?

M-ai crede dacă ți-aș spune că am 100 de kg dacă te uiți la mine? Nu. Exact. Întotdeauna n-am văzut cântarul ca pe o opțiune ci cum arăți. Și da, încerc să fac niște chestii pentru a slabi dar momentan încep cu dietă. Că așa degeaba mă duc la sala dacă nu țin dietă. Dar am încercat de vreo 3 ori, nu a mers, așa că am zis că pană nu văd o schimbare la capitolul alimentație de lungă durata, o luna două, trei, deabea după încep cu sala. Nu are rost!

Se poate spune despre tine că ești influencer?

Nu. De ce? Așa cum am spus, nu am venit să învăț pe cineva ceva, nu am venit să învăț pe nimeni nimic, de fapt. Vreau doar să mă distrez și să fac oamenii să zâmbească. Dacă aveam conținut educațional, atunci da.

Cred că pentru mulți ești un exemplu..

Da și pe mine asta mă uimește, ținând cont că mă știu pe mine cum sunt.

Primești multe mesaje de la fani?

Da, am fani și primesc. Am făcut chiar întâlnire cu fanii de trei ori și de fiecare dată am umplut o sala de cinema.

Ce faci în timpul liber când nu faci TikTok sau actorie?

Lucrez la Muzeul simțurilor din AFI, îmi place să mă uit la seriale, să mănânc dar nu atât de mult cât mâncăm înainte. Și având în vedere contextul în care suntem, din păcate nu îmi permit să merg în mall. La mine nu era weekend să nu merg la mall, atunci apăreau filmele, fără să merg la o premieră.

Ce planuri ai pentru următoarea perioada?

Aș vrea să termin facultatea, pentru că sincer îmi pierd timpul, pentru că pană acum n-am învățat nimic. De ce? Pentru că le știam deja.

Ai mulți prieteni?

Nu, prefer să am 2-3 buni decât o grămadă degeaba. Eu prieten consider pe cineva pe care l-aș suna la 2 noaptea și ar veni să mă ajute.

Ești fashionist?

Eu sunt mai crazy de fel și când mă duc undeva îmi place să fur ochii, de ce să mint, îmi place să fiu în centrul atenției de când mă știu.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT