LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
matteo bocelli - solo

we ❤️ music

Matteo Bocelli îşi prezintă primul single solo – “Solo”

Pe 24 septembrie 2021 a aparut single-ul de debut al lui Matteo Bocelli, intitulat „Solo”. Matteo cântă cu pasiune și claritate despre romantismul pierdut, creând o nouă cale și golul simțit atunci când o persoană iubită este doar de neatins.

Matteo a compus piesa alaturi de Fiona Bevan și Marco Guazzone. Videoclipul este bogat în simbolism și frumusețea naturală a maiestuoșilor munți Dolomiți, situați în nord-estul Italiei. A fost regizat de Gaetano Morbioli, care a regizat și videoclipul oficial pentru „Fall On Me”, un duet intre Matteo si tatăl său, legenda operei, Andrea Bocelli.
Matteo Bocelli, care a absolvit Conservatorul din Lucca (Toscana), a declarat: „În ultimii trei ani, Capitol Records mi-a oferit o ocazie rară – să am timp, să studiez, să scriu muzică nouă, să repet. Sunt foarte mândru că pot lansa această primă melodie.”
Stream / Download:
https://umusic.lnk.to/MatteoBocelliSoloPR
O mare parte din lume l-a auzit pentru prima dată pe Matteo pe cantecul „Fall on Me”, piesa engleză / italiană pe care a co-scris-o pentru aclamatul album din 2018 al tatalui sau. Piesa, care a adunat aproape 300 de milioane de streamuri, a fost o introducere puternică in muzica internationala, dar călătoria muzicală a lui Matteo a început de când era copil.
La șase ani, învăța pianul, iar la 18 ani a debutat pe scenă pentru a cânta Verdi la Colosseumul din Roma. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT