LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Matt Guy x Armada. - Set My Mind Free

we ❤️ music

Matt Guy își face debutul alături de Armada. „Set My Mind Free”, o combinație de techno și dance

Matt Guy a lansat pe 16 septembrie, „Set My Mind Free” și ne face o incursiune într-o lume care pare cunoscută, chiar dacă este plină de noutăți. Reușește, astfel, să combine un sound specific muzicii techno, cu dorința de dans pe care o aduce de fiecare dată muzica dance. O combinație de stiluri care aduce o combinație de emoții.

Deși este un artist la început de drum, Matt Guy a reușit deja să se impună pe undele radio din Marea Britanie, mai ales după această lansare de debut alături de Armada Music. „Set My Mind Free” reușește să combine o mostră din clasica piesă „Forget The Girl” a lui Tony Terry, din 1989, cu o linie de bas puternică, plină de nostalgie.
Matt este un artist care și-a început cariera alături de casa de discuri Cue, în Chesterfield, unde și-a dovedit, fără dar și poate, talentul. Astfel, artistul a reușit să își construiască rapid o reputație și a ajuns să fie cap de afiș la cel mai mare club din Londra, Egg London. Având în vedere parcursul lin al lui Matt în industria muzicală, acesta a atras atenția casei de discuri Armada, iar „Set My Mind Free” este prima piesă lansată împreună.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT