LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Masego a lansat Two Sides

we ❤️ music

Masego a lansat “Two Sides”

Masego a lansat “Two Sides”. Pe noul său single „Two Sides”, artistul nominalizat la GRAMMY® Masego avertizează că dualitatea naturii sale Gemeni face ca romantismul să fie imprevizibil. Piesa a fost produsă de Albert Hype și BASSCHARITY. Louie Lastic a fost producător executiv.

„Îmi plac jocurile. „Two Sides” o face pe următoarea persoană care este implicată cu mine să conștientizeze, cred, demonii cu care încerc să mă lupt”, spune Masego. „Gemenii au o reputație proastă. Și îi spuneam că am potențialul de a mă mișca în acest fel din cauza trecutului meu. Nu există nicio bază în acest cântec. E ca și cum: „Aș putea fi un tip rău și aș putea obține ceea ce îmi doresc cu cuvintele mele șmechere și modurile mele seducătoare.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TwoSidesPR

„Two Sides” este al treilea single de pe viitorul album al lui Masego și urmează „You Never Visit Me” și „Say You Want Me”, care împreună au acumulat deja aproape 15 milioane de stream-uri globale combinate. Până în prezent, a strâns aproape două miliarde de stream-uri globale combinate în cariera sa.
Masego, care a cântat recent cu Adam’s Legacy Experience la The Roots Annual GRAMMY Jam Session, va începe turneul You Never Visit Me pe 12 martie la Brooklyn Bowl Las Vegas. Titlul din America de Nord este aproape complet epuizat, rămânând bilete limitate în câteva orașe.

După lansarea în 2018 a albumului său de debut, Lady Lady – care conținea hitul „Tadow”, a fost certificat platină în SUA, diamant în Brazilia și aur în Mexic – Masego a pornit într-un turneu de mai mulți ani care l-a găsit vânzând spectacole și festivaluri pe fiecare continent, în afară de Antarctica. Studying Abroad: Extended Stay, ediția deluxe a apreciatului său EP, a câștigat o nominalizare la GRAMMY® pentru Cel mai bun album R&B progresiv. Colecția a inclus hitul certificat RIAA Gold „Mystery Lady Ft. Don Toliver.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT