LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mario Joy lansează piesa Tranquila

we ❤️ music

Mario Joy lansează piesa „Tranquila”

Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, revine cu un nou single – Tranquila, o piesă de vară, perfectă pentru petrecerile până la răsărit.

„Piesa „Tranquila” a luat naștere în luna mai. Mi-am dorit să fac o piesă cu un vibe pozitiv și un beat antrenant de vară. Mesajul piesei este unul de dragoste, mai exact, face referire la momentul în care întâlnești pe cineva și nu îți mai poți scoate din cap persoana respectivă și ai face orice ca să o cucerești. Sper să vă placă și vouă și să o țineți pe repeat toată vara, și nu numai! ” declară Mario Joy despre noua piesă.

Stream / Download: https://mariojoy.lnk.to/Tranquila

Muzica și versurile sunt compuse de Mario Joy, împreună cu Emanuela Oancea, iar producția aparține tot artistului, pentru mix & master lucrând cu Alex Truta.

Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat și alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you “, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube.

„California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams. Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising International Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Moda Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru.
La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT