LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
mario joy - ce am face noi

we ❤️ music

Mario Joy lansează Ce am face noi! Piesa e o declarație de dragoste pentru soția sa!

Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, datorită super hitului California și nu numai, vine cu un nou single, Ce am face noi. Piesa este compusă de către el și este inspirată de povestea de iubire pe care o trăiește alături de frumoasa lui soție, Mădălina.

Este o piesă dance care vorbește despre iubirea pe care artistul o poartă soției sale. Cei doi formează un cuplu de 9 ani, s-au căsătorit civil în urmă cu un an, iar vara aceasta au planificată cununia religioasă și petrecerea.

„Anul acesta, pe 8 mai, sărbătorim 9 ani de relație și un an de căsnicie. Vreau să celebrez acest moment printr-o piesă de dragoste, în limba română, pe care o dedic soției mele, Mădălina. Mesajul piesei este un exercițiu de imaginație, vorbește despre ce am face noi dacă nu ne-am fi cunoscut, daca nu am mai fi împreună, dacă nu ne-am vorbi. Cum ar fi viața noastră? Este o întrebare relevantă pentru cuplurile care au ceva ani de relație în spate și nu îți mai imaginează viața unul fără altul. Cred că mulți ascultători se vor regăsi în această piesă și în tema ei.”, spune Mario Joy.

Anul 2022 este unul productiv pentru artistul care își compune singur piesele. Mario Joy a lansat deja nu mai puțin de 3 piese noi, „Time”, urmată de „Zdrave”, iar acum vine cu o piesă în limba română, „Ce am face noi”.

Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you “, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams. Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising International Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Moda Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru.

La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții

Instagram Mario Joy: https://www.instagram.com/mariojoyofficial/

Instagram Sprint Music: https://www.instagram.com/sprintmediagroup/

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT