LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mara G Trotinete

we ❤️ music

Mara G a lansat cel mai controversat videoclip al ei – “Trotinete”

S a lansat cel mai controversat single însoțit de videoclipul aferent al piesei "Trotinete" semat de simpatica și sexoasa Mara G. Talentata solistă a revenit în atenția fanilor și a lansat videoclipul în care apare atât fratele ei cât și iubitul ei, Mario Mutu.

Un nou produs muzical senzațional lansat de Mara G., pe numele său adevărat de familie Georgescu. Solista a revenit în fața fanilor cu piesa “Trotinete”, compoziție proprie, la care a filmat un videoclip pe măsură împreună cu Global Records. “Filmările pentru videoclipul pentru piesa “Trotinete” au fost super fun, după câteva filmări cu motorul în maxim de frig am și răcit dar s a meritat efortul… Piesa n a fost plănuită, am scris o în cel mult o oră direct în studio. Trebuie să vă spun că în videoclip apare fratele meu dar și Mario (Mutu, iubitul ei, n.r.) pentru că vorbesc și despre ei în piesă. În culise pot să zic doar că ne am distrat maxim pe lângă faptul că am avut o zi întreaga de filmări”, a povestit și Mara, care este foarte încântată de rezultat după ore de muncă. Vă mai spunem că “bijuteriile” auto din videoclip sunt un Bmw i8 iar motocicletă este a fratelui solistei, un Motor Yamaha R7 care costă în jur de I0.000 de euro. Deci un videoclip scump foc.

Cine este Mara Georgescu?
Tânăra a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. De exemplu a cântat împreună cu, Faydee, DJ Hara a lansat melodia „Luna”, și a mai avut și alte piese precum „Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi și Ajay Stevens.

O puteți urmări pe Mara G
Instagram- https://www.instagram.com/iammarra444/
TikTok –https://www.tiktok.com/@iammarra444
Facebook https://www.facebook.com/mara.georgescu.31

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT