LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Manuel Riva lanseaza Dancefloor

we ❤️ music

Manuel Riva lansează Dancefloor, hitul dance al primăverii

Dancefloor este cea mai nouă lansare Manuel Riva, o piesă care pune sângele în mișcare și care ne pregătește pentru o primăvară de neuitat. Mixul între beat-ul recognoscibil al DJ-ului și versurile puternice ale PRISKĂI promit un hit care va fi prezent în toate playlisturile acestui an.

„Întâlnirea cu PRISKA a fost unul dintre momentele-cheie de anul trecut; stilul ei este proaspăt și revigorant. Am scris și înregistrat Dancefloor în Amsterdam în timpul ADE, și ne-a plăcut foarte mult rezultatul final. Abia aștept să-l ascultați.”
„ Dancefloor este despre a-ți regăsi sentimentul de iubire prin muzică, în loc de a căuta iubirea într-o persoană, cineva care poate nu era pregătit să îți îndeplinească standardele. Iubirea se află în interiorul meu și prin muzică ajung cu succes la iubirea pentru mine însămi, iar acesta este mesajul piesei.” declară PRISKA.
Dancefloor face parte din cel mai nou album de studio al artistului (care se va lansa la finalul lunii martie) și promite să devină un single de succes.
Manuel Riva este un producător român ale cărui piese au fost mixate sau incluse în podcast-urile celor mai mari DJ din lume: Tiesto, David Guetta, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli. Cu o carieră care a început în 2000, Manuel Riva a fost nominalizat în 2016 la premiile MTV-EMA pentru Best Romanian Act. Succesul său internațional a venit odată cu lansarea single-ului „Mhm Mhm” cu Eneli. Piesa a fost bine primită de public, fiind difuzată în heavy-rotation pe toate posturile de radio importante din România, ajungând în top 20 Billboard Dance/Club Chart din Statele Unite și locul 1 în aplicația Shazam în tări precum Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania și Armenia. Piesa are peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube. Următoarea sa piesă „Miami”, cu Alexandra Stan, a ajuns în top 10 în Billboard Charts și are peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent hit al său este Modern Love, care a adunat peste 6.5 milioane de vizualizări pe YouTube. În 2021 a produs single-ul Lullaby pentru Lindsay Lohan, melodie care poate fi găsită exclusiv ca NFT.
PRISKA Blom, o fată talentată din orașul Wormer, a fost luată sub aripa PSG Music după ce aceștia au ascultat un demo al artistei. La scurt timp după aceea, a început o colaborare cu Cloud 9 Music Publishing. În 2022 a avut mai multe sesiuni de writing cu artiști renumiți precum Armin van Buuren, BLYNE, LIZOT, D.T.E., I am Aisha, Ronnie Flex, Alexandra Stan, Avenue și mulți alții. PRISKA a atras atenția unor case de discuri majore precum Warner Music Germany, Virgin, Ultra Music, Sony Music și chiar Republic. Celebrități precum Charlie Walk au întrebat personal despre cine este PRISKA.
Despre Roton
Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.
Credite
Manuel Riva – Dancefloor (feat. PRISKA)
Performed by: Manuel Riva, PRISKA
Written by: George Emanuel Calin, Blom Priska Daisy
Lyrics: Blom Priska Daisy
Produced by: Manuel Riva
Mix Master: Jordan Schultz
Vocal performance: PRISKA

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT