LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Mahmood si Blanco

we ❤️ music

Mahmood și Blanco vor reprezenta Italia la Eurovision Song Contest 2022

Melodia “Brividi”, de la Mahmood și BLANCO, va reprezenta Italia la Eurovision Song Contest 2022, care se va desfășura în luna mai tot în Italia, în orașul Torino. Piesă celor doi artiști a câștigat ediția a 72-a ediție a festivalului Sanremo și este compusă și produsă de Michelangelo, un producător de încredere al lui BLANCO.

“În “Brividi” doi băieți, aparțînând unor generații diferite, au aceleași temeri și dorințe – teamă de a greși și de a se simți nepotriviți, incapabili să transmită ceea ce simt – și cu dorința de a iubi în deplină libertate, dăruind tot ce au. Cântecul este despre dorința de a trăi un sentiment pur și atotcuprinzător, dărâmând bariere, în deplină libertate”, a spus Mahmood despre nouă melodie.

“În acest pasaj vorbim despre un sentiment care unește pe toată lumea, iar diferența de vârstă nu contează: atunci când iubim, ne dezvăluim pentru ceea ce suntem cu adevărat cu teamă de a nu fi înțeleși. În “Brividi” experiență mea o întâlnește pe cea a lui Mahmood și într-un anumit fel, experiențele tuturor”, a declarat BLANCO despre piesă.

Stream / Download: https://Ascultă.lnk.to/BrividiPR

Track-ul “Brividi” a avut un succes imens, stabilind un nou record în Italia. Piesă a fost ascultată de peste 3,3 milioane de ori în primele 24 de ore pe Spotify, nu a existat un debut similar în istoria platformei de streaming. Piesă a acumulat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube și a debutat pe locul 5 în top-ul global al Spotify.
Mahmood, pseudonimul lui Alessandro Mahmoud, are 29 de ani, s-a născut la Milano, a câștigat Festivalul de la Sanremo de două ori, cu “Soldi” în 2019, cu care s-a clasat și pe locul al doilea la Eurovision Song Contest. Blanco, pe numele sau real Riccardo Fabbriconi, are 18 ani și este originar din Calvagese della Riviera, un orășel din zona Brescia. Este cel mai tânăr artist care a concurat anul acesta.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT