LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mădălina Lungu Mi-e Dor

we ❤️ music

Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei “Mi-e dor”

"Mi-e dor" - Noua piesă a Mădălinei Lungu, solista care a debutat în muzică cu melodia populară "Cât trăiește omu’n lume", ne aduce o schimbare radicală de ritm, gen și atmosferă.

Mădălina, creatoare a versurilor și liniei melodice a colaborat de această dată cu studioul Jam Station Studio unde a făcut aranjamente orchestrale necesare pentru ca piesa să aibă premisele unei melodii ușor de reținut și fredonat de publicul solistei.
Videoclipul piesei a fost realizat de Jam Station Studio, alături de Răzvan Moroșanu, în mai multe locații si pe aceasta cale Mădălina mulțumește Hanului Vișoianu și Liria Events, cei care au găzduit pregătirile pentru videoclipul “Mi-e dor” unde Mădălina a încercat să redea esența piesei, printr-un joc vizual cât mai elocvent.
Despre Mădălina putem spune că este un rac autentic: atrăgătoare, cu multă imaginație și intuiție, sensibilă dar hotărâtă.

Mădălina Lungu Mi-e Dor
Mădălina Lungu Mi-e Dor

Originară din Negrești județul Vaslui dar stabilită în Iași solista de 32 de ani și-a realizat visul de a cânta recent, hotărâtă să încerce mai multe genuri muzicale.
Piesa “Mi-e dor” confirmă disponibilitatea solistei pentru mai multe genuri muzicale și este o melodie ritmată și ușor de ajuns la public.
Videoclipul melodiei se găsește pe canalul de YouTube al solistei si așteaptă părerile, aprecierile voastre, și de ce nu să o fredonați odată cu Mădălina.
Întrebată despre planurile de viitor, Mădălina a promis o nouă piesă chiar de ziua ei, adică pe 22 iunie. Să sperăm că în curând vom avea și un album marca Mădălina Lungu!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT