LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Machine Gun Kelly si Willow - emo girl

we ❤️ music

Machine Gun Kelly și Willow au lansat single-ul “emo girl”

Machine Gun Kelly colaborează cu Willow Smith pentru melodia "emo girl", care deschide ușile către noul album al artistului, "mainstream sellout", programat pentru lansare pe 25 martie 2022. MGK a prezentat un fragment din nouă lui melodie pe TikTok în urmă cu aproape o săptămâna.

Fragmentul de 15 secunde a stârnit rapid mii de comentarii, iar clipul a avut peste 17 milioane de vizualizări și a fost al treilea conținut de pe TikTok cu cea mai rapidă creștere în 24 de ore. La începutul săptămânii, MGK s-a întâlnit cu producătorul executiv Travis Barker pentru a dezvălui în mod comic titlul noului album, după ce perechea și-a tatuat anterior fostul nume “born with horns” în urmă cu șase luni.

Cel de-al șaselea album al lui MGK, “mainstream sellout” este disponibil pentru pre-comandă:

http://MGK.lnk.to/mainstreamsellout
Stream: https://Ascultă.lnk.to/emogirlPR

Machine Gun Kelly va concerta în cadrul jocului NHL All-Star 2022, din Las Vegas, în acest weekend, și va oferi publicului pasionat de hochei și rock un performance special.

Înainte de săptămâna Super Bowl din acest an, MGK va face echipă cu Halsey pentru un spectacol sponsorizat de Bud Light la Crypto.com Arena.

În ceea ce o privește pe WILLOW, artista de 20 de ani continuă să obțînă mai multe reușite. Anul trecut, ea a lansat al patrulea album de studio, “lately I feel EVERYTHING” și s-a prezentat publicului că o vedetă pop-punk. După ce a fost desemnată una dintre cele mai mari vedete pop de către Billboard în 2021, WILLOW i se va alătura lui Billie Eilish, pentru etapă din SUA a turneului său mondial “Happier Than Ever.”

Machine Gun Kelly este un artist cu o carieră impresionantă, care a început în Cleveland și l-a făcut o vedetă cunoscută la nivel mondial atât în muzică, cât și în film. Cel mai recent album al său, “Tickets To My Downfall”, a fost lansat pe 25 septembrie 2020 și a debutat pe locul 1 în Billboard 200. “Tickets To My Downfall” a fost albumul rock contemporan pe primul loc în 2020 și 2021 și s-a vândut în peste 2,5 milioane de copii în întreaga lume, în același timp adunând peste 3,6 miliarde de ascultări. El a câștigat mai multe premii MTV VMA, iHeart și Billboard, inclusiv a fost încoronat Top Rock Artist și Top Rock Album de către Billboard în 2021.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT