LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
inghetata amedeo

we ❤️ music

După “Mai Vară” cu Alexandra Stan, Amedeo ne răcorește cu noul său single “Înghețata”

Amedeo vine cu single-ul care te va răcori în această vară caniculară: Înghețata. Piesa vine ca o schimbare de direcție pentru Amedeo, acesta încercând să-și demonstreze talentul și versitalitatea ca artist. Cu o carieră în plină ascensiune, Amdeo promite să aducă un val de răcoare și bucurie în această vară fierbinte prin lansarea piesei.

În cuvintele lui “Piesa ‘Înghețata’ este o autoironie pe care am construit-o în jurul ideii de flirt. Câteodată sunt foarte rigid și pragmatic, mereu mă gândesc cum ar arăta viața mea dacă nu aș lua mereu lucrurile prea în serios. Am mers într-o zi la studio și era foarte cald afară. Voiam să scriu ceva simplu și amuzant, o poveste de dragoste, dar mai în glumă, să nu mă iau atât de tare în serios. Cum nu puteam decât să mă gândesc la înghețată, am zis sa le combin. Piesa sună exact cum mi-am imaginat, ca genul de flirt despre care povestești a doua zi prietenilor.”
Înghețata surprinde exact atmosfera și emoțiile pe care Amedeo și le-a imaginat. Melodia are acel gen de farmec de flirt pe care îl povestești cu zâmbetul pe buze prietenilor a doua zi. Ritmurile pline de energie și versurile jucăușe se îmbină armonios pentru a crea o experiență muzicală plină de prospețime.
Amedeo își dorește să împărtășească această bucurie și să aducă un strop de distracție în viețile ascultătorilor săi. Înghețata reprezintă o nouă etapă în evoluția sa artistică, demonstrând faptul că poate aborda cu succes genuri muzicale diferite și poate experimenta într-un mod original. În plus, artistul a pregătit un videoclip plin de culoare și energie, care va aduce povestea piesei la viață.
Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.
Despre Amedeo
Amedeo găsește inspirație în fiecare sentiment. Libertatea de a exprima totul prin scris l-a făcut pe artistul nostru sensibil să se îndrăgostească de această pasiune. Și, vorbind despre genuri muzicale… credem că muzica pop-dance l-a ales pe el.
El a fost văzut prima dată la televizor în cadrul emisiunii “Vocea României”. Dar pasiunea sa pentru muzică era deja prezentă de mulți ani. Prin diferite coveruri și vloguri comice, Amedeo și-a construit cariera artistică pe două piloni diferiți – actorie și muzică – care se completează perfect pentru orice artist.
Prima sa piesă oficială, Ard Tot, un duet cu Oana Marinescu, lansată în septembrie 2021, a avut deja succes la radio în România. Unele dintre cele mai importante stații de radio locale s-au întors către el cu feedback-ul lor incredibil – Radio ZU, Kiss FM, Bucuresti FM, Radio Impuls – și toți au simțit că Amedeo ar putea fi una dintre următoarele supervedete. Hitul său anterior, Mai Vară, a fost un duet cu artista Alexandra Stan.
Amedeo a lansat și “Lumini Neon”, “Albastru” și o colaborare unică cu Prima Dragoste pentru piesa “Fosta”. Cu fiecare lansare, Amedeo continuă să câștige popularitate și să atragă noi fani datorită pasiunii sale pentru muzică și angajamentului său față de arta sa.

Amedeo – Inghetata
Muzica si text: Amedeo, Razvan Matache, Bumbaru Sorin, Raul-Stig Rästa
Productie: Razvan Matache
Editori: Roton Music Publishing, Faar Music OÜ

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT