LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
DaBaby a lansat piesa BOOK IT

we ❤️ music

Artistul DaBaby a lansat piesa “BOOK IT”

DaBaby a lansat piesa “BOOK IT”. Artistul spera ca 2022 sa fie un an mai bun pentru cariera sa. Dupa multitudinea de controverse atasate numelui sau in a doua jumatate a anului 2021, el a continuat sa lanseze muzica noua intr-un ritm rapid.

In ultimele zile, DaBaby a lansat cateva piese noi care l-au aratat experimentand in afara taramului sau obisnuit, din punct de vedere al productiei. Cu toate acestea, se pare ca el a revenit la elementele de baza cu lansarea “Book IT”.

Link: https://umusic.lnk.to/BookItPR

Dupa lansarea mai multor mixtape-uri in perioada 2014-2018, DaBaby a intrat pe scena mainstream odata cu albumul “Baby on Baby” din 2019. Proiectul a debutat pe locul 7 in Billboard Hot 200, urmatorul debutand pe primul loc in top-ul American. “Kirk” contine hit-ul “Suge”, care a ajuns in top 10 Billboard Hot 100, dar si “Intro” si “Bop”, piese certificate cu discul de platina in Statele Unite ale Americii. Al treilea album studio, “Blame it on Baby”, a debutat tot pe primul loc in Billboard Hot 200 si contine megahit-ul “Rockstar” featuring Roddy Ricch, care a stat pe primul loc in Billboard Hot 100 pentru 7 saptamani.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT