LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Machine Gun Kelly - EP- lockdown sessions

we ❤️ music

Machine Gun Kelly a lansat EP-ul “lockdown sessions”

Machine Gun Kelly a lansat EP-ul “lockdown sessions”. Înainte de următorul său album, “mainstream sellout” de pe 25 martie, Machine Gun Kelly oferă un nou proiect, care include trei piese virale prin care artistul își arată versatilitatea.

“lockdown sessions” conține piesa “roll the windows up”, cunoscută anterior sub numele de “smoke and drive”. Actualizarea vine cu mai mult decât o schimbare de nume, MGK introducând un nou vers și filmând un videoclip pentru melodie. Acesta îl prezintă pe artist și bateristul său, Rook, fumând într-o mașină, într-un clip simplu, care surprinde esența unui proiect strict pentru fani.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/lockdownsessionsPR

EP-ul dă startul a ceea ce va fi cu siguranță o lună plină pentru MGK, a cărui nou album va fi disponibil pe 25 martie și va conține și cele 3 piese de pe EP. Single-ul „emo girl” împreună cu WILLOW a acumulat peste 30 de milioane de stream-uri și este prezent în top 25 al radiourilor alternative.

MGK a dominat spațiul live în ultima vreme, cântând pe unele dintre cele mai mari scene sportive, la NHL All-Star Game 2022 din Las Vegas, unde a oferit, la pauză, un spectacol sclipitor la pauză pentru pasionații de hochei și rock. Și înaintea Super Bowl-ului din acest an, el și Halsey s-au unit pentru un spectacol sponsorizat de Bud Light la Crypto.com Arena din Los Angeles.

lockdown sessions Tracklisting:
1. roll the windows up
2. pretty toxic revolver
3. in these walls (my house) (feat PVRIS)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT