LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
save me dhristian Eberhard si iova

we ❤️ music

Christian Eberhard și Iova au colaborat pentru “Save Me”

Știi momentul în care tot ce îți dorești este să uiți de prezent? În care nimic pare că nu mai are sens dacă nu te mai afli lângă persoana pe care, până de curând, o iubeai? SAVE ME este despre stările în care vrei să nu îți mai aduci aminte și să nu mai simți nimic. Pentru că ceea ce nu simți nu are cum să te rănească.

Versurile “I run in circles, can’t lose my trace / Can’t breath when heart burns” evocă starea de neliniște și agitația care cuprinde, treptat, această piesă. O stare grea, apăsătoare, care se așează pe umerii ascultătorilor în speranța că se va pierde undeva, pe drum. Fără să mai doară, fără să mai știe cineva că a existat vreodată.
Alături de influențele cyberpunk prezente de asemeni și în clip, SAVE ME este cu siguranță o piesă pe care o vei putea asculta și peste mulți ani. De ce? Pentru că, oricât de mult am evolua și ne-am sincroniza cu tehnologia, sufletul nu își va găsi niciodată liniștea în totalitate. Și tot vom căuta refugii în artă, în muzică, în tot ceea ce ne poate prelua și calma starea din acel moment. “Piesa asta parcă m-a teleportat undeva în viitor, ceea ce a fost un sentiment foarte plăcut. Înseamnă că arta mea va fi prezentă și în timpurile ce vor urma, fapt care mă bucură enorm. Nu cred că exista un artist mai potrivit decât IOVA pentru această producție, fapt care s-a simțit atât în sesiunile de la studio, cât și în timpul filmărilor. Sper să apreciați noua noastră piesă și să vă salveze și în momentul în care lumea de astăzi, așa cum o știm, va fi complet schimbată. Fie din cauză că o vom vedea cu alți ochi, fie că va fi deja 2070 și Save Me se va auzi încă în căștile voastre.”, spune Christian Eberhard. Tot acest vibe de cyberpunk mi-a oferit atât inspirație, cât și curiozitatea de a intui cum va arăta lumea în viitor. Save Me este un proiect de care m-am atașat și mă bucur că am avut oportunitatea de a lucra alături de Eberhard. Simt că ne-am sincronizat foarte bine ideile și am reușit să creăm ceea ce ne doream amândoi. Enjoy it până nu începem să ne scriem mesajele în coduri binare. Sau și atunci, de ce nu, haha!”, adaugă Iova.

Christian Eberhard īși īnsușește de o bună perioadă de timp rolul de producător principal al Roton Music. Cu un focus creativ īndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din Romānia, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale.
Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri īnsumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător principal īn cadrul Roton Music a fost una mai mult decāt naturală.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT