LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
LORA - Emilian

we ❤️ music

LORA a lansat “Emilian”, o piesă la care a lucrat cu Doc și Emilian. “Să ajungă la voi energia asta dulce și senzuală a fetei îndrăgostite de “Emilian”

Dublă premieră pentru Lora care revine în atenția fanilor săi cu o piesă specială, lansată împreună cu noul ei label MusicON. Cea de-a două premieră este că a lansat o melodie despre Emilian la care a lucrat cu solistul cu același nume care are nenumărate admiratoare, pentru care a filmat și un videoclip catchy.

Cine nu era fan Lora sau Emilian de acum vor fi cu sigranta după ce vor ascultă hitul și vor urmări videoclipul. Piesa “Emilian” a fost compusă de Laura Petrescu (LORA), Gabriel Stănoiu, Vlad Munteanu (DOC), EpicJulius iar textul realizat de Laura Petrescu (LORA) , Vlad Munteanu (DOC) și Emilian, de producție ocupindu-se Gabriel Stănoiu. Videoclipul plin de culoare a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) după un scenariu de Lora – doua gasti, una de fete si una de baieti incearca sa castige terenul sportiv pentru ei. “Sunt fericită că, în calitate de proaspăt artist independent, cu propriul meu label am lansat un prim single la care m-am super distrat când am scris. Să ajungă la voi energia asta dulce și senzuală a fetei îndrăgostite de “Emilian”. Mulțumesc Doc, Gabi, Emilian, super gaşcă alături de care am scris piesa asta râzând, dansând… o energie pe care să n-o uităm niciodată. Daaaans şi hai cu “Emilian” în playlist”, a mărturisit solista care dansează la greu în noul videoclip în care apar câțiva dansatori de top. Din păcate lipsește din videoclip chiar Emilian, însă i se poate auzi vocea speciala cu care și-a cucerit fanele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT