LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
little sis nora

Little Sis Nora lansează piesa „Rave In My Garage”

we ❤️ music
Little Sis Nora lansează piesa electro – „Rave In My Garage”, însoțită și de un videoclip animat și plin de culoare. Titlul piesei completează perfect ritmul crescendo al refrenului si sunetele electronice, ducându-ne cu gândul chiar la un houseparty de pomină.

Single-ul „Rave In My Garage” a fost scris de Eddie Jonsson, Aron Ekberg, Christoffer Sangré și Nora Ekberg, cei trei din urmă ocupându-se și de producția piesei. În plus, Aron Ekberg, Christoffer Sangré și Jessica Sangré au regizat clipul melodiei care este combinația perfectă de lumini, culori pronunțate, dans și distracție, toate elementele care definesc o petrecere de neuitat.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RaveInMyGaragePR
Nora Ekberg, cunoscută sub numele de scenă Little Sis Nora, a intrat în lumina reflectoarelor cu mega hit-ul internațional „I’m an Albatraoz”, lansat în 2014. Piesa a acumulat până în prezent peste 1.2 miliarde de stream-uri, aducându-i astfel Norei trei milioane de ascultători, lunar, pe Spotify și 3.6 milioane de abonați pe YouTube, pe lângă nenumărate concerte pe toate continentele. Cea mai recentă piesă, „MDMA”, se clasează în top 10 în 5 țări în topul Viral Charts, incluzând Germania. Nora a strâns peste 2 miliarde de stream-uri cumulate la piesele ei până în prezent pe platformele de streaming.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT