LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
lilhuddy lanseaza albumul de debut - „teenage heartbreak”

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

LilHuddy lansează albumul de debut – „Teenage Heartbreak”

LilHuddy alias Chase Hudson lansează mult anticipatul album de debut – „Teenage Heartbreak”. Materialul include single-urile lansate anterior „21st Century Vampire”, „The Eulogy Of You and Me”, „America’s Sweetheart” și „Don’t Freak Out” featuring iann dior, solistul trupei All-American, Tyson Ritter si Travis Barker, precum și opt piese noi.

„Teenage Heartbreak” conține piese punk încrezătoare și este apogeul stilului caracteristic al lui LilHuddy, ce reliefează epoca crudă si angoasantă post-internet adolescentină.
LilHuddy a spus referitor la album: „Nu puteam să fiu mai entuziasmat de atât să lansez primul meu album, „Teenage Heartbreak’! Am muncit din greu să pun pe picioare un proiect care simt că mă reprezintă perfect ca artist și sper că voi reuși să ma conectez cu fanii mei din ce în ce mai mult cu fiecare cântec. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în această călătorie până acum. Acesta este doar începutul!”
În plus, LilHuddy a lansat și videoclipul noului său single „Partycrasher,” care este inclus și pe album. Videoclipul este o reprezentare perfectă a titlului piese, ilustrând cum ar fi să „spargi” o petrecere din punctul lui Chase de vedere.
LilHuddy a cucerit publicul prin lansarea primului să single, “21st Century Vampire”, care a acumulat peste 35 de milioane de stream-uri la nivel global și peste 10 milioane de vizualizări ale videoclipului până în prezent. “21st Century Vampire” a marcat introducerea muzicală a lui LilHuddy, cu un sunet ce poate fi descris ca un hibrid perfect de pop, punk și alternative, cu un mesaj care încurajează autenticitatea și acceptarea de sine. Cel de-al doilea single al său, “The Eulogy Of You and Me” a fost co-scris de Chase, împreună cu Nick Long, Jake Torrey, precum și Andrew Goldstein și Travis Barker, care au și produs piesa.
La scurt timp după, Chase a lansat cel de-al treilea single al său, “America’s Sweetheart”, împreună cu videoclipul oficial, care a fost regizat de Sophie Muller și în care apare și Charli D’Amelio. În ziua lansării, videoclipul a ajung pe primul loc, pe YouTube, cu peste 3 milioane de vizualizări în primele 24 de ore și peste 5 milioane de vizualizări în prima săptămână. În prezent, videoclipul are peste 12.7 milioane de vizualizări și peste 35.2 milioane de stream-uri la nivel global. Cel mai recent, LilHuddy a lansat cel de-al patrulea single al său, „Don’t Freak Out”, featuring iann dior, Tyson Ritter si Travis Barker, o combinație de pop, punk și hip-hop și este prima colaborare a lui LilHuddy.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT