LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Antonio Pican

we ❤️ music

Antonio Pican, anul schimbărilor – îl vedeți la WeLoveMusic Festival

După ce s-a despărțit de Bibi se pare că Antonio Pican a devenit și mai vizibil și căutat. Antonio Pican are concerte și a început să colaboreze cu Golden Boy Society. Mai mult, a început să meargă la sala și a pus mușchi pe el. Face în continuare volg, are concerte și lucrează mult în studioul de înregistrări.

De curând a lansat videoclipul piesei “Fata Blondă” și se pregătește să participe la We love Music festival din Râmnicu Vâlcea pe 19 august cînd va urcă pe aceași scenă cu Ronan Keating, Lou Bega, Anda Adam, Speak , N&D și mulți alții. Iar în septembrie este invitat special la concertul Andrei Gogan de la Arenele Române.
Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh și populari soliști și vloggeri ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima” și BIBI pentru „Toate fostele”, piese de succes ce împreună au adunat peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesă să de debut “Amsterdam” are peste șapte milioane de vizualizări. De curând a lansat videoc;ipul piesei “Fata Blondă”

A început să cânte de la vârsta de 7 ani, în prezent fiind unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum BIBI pentru „Toate fostele” și Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima”. În vârstă de 18 ani, Antonio Pican s-a făcut remarcat prima dată în 2014 pe scenă Next Star unde a cucerit publicul și a ajuns până în finală de popularitate, iar trei ani mai tărziu a urcat pe scenă X Factor.

Piesă „Joker” este compusă în totalitate de către artist, orchestrația este realizată de Edward Sanda, iar videoclipul regizat de Alex Ceaușu.
În anul 2021 artistul lansează piese, precum „Macarena și „Mitralieră”. Single-ul “Macarena” a ocupat primul loc în trending pe Youtube timp de mai multe săptămâni, și a reușit să strângă în 48 h peste 1, 3 milioane de vizualizări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT