LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Ce spune Cortes despre colaborarea cu Neve la noua piesa “Cinema”

Zilele trecute s-a lansat o nouă colaborare muzicală și anume Cortes și Neve care au lansat melodia "Cinema" la care au filmat și un videoclip interesant.

Despre acesta află mai multe chiar de la Cortes, care ne-a povestit în exclusivitate.
Noua piesă “Cinema” lansată în urmă cu puțin timp, colaborare între Cortes și Neve, are și un videoclip pe măsură, despre care am stat de vorbă cu Cosmin Dobrescu aka Cortes. “Piesa s-a născut pur și simplu dintr-o joacă la studioul de înregistrări, Nasty care este producătorul instrumentalului ne-a pus beat-ul respectiv și efectiv în două zile am terminat toată piesa de la un capăt la altul. Neve este un prieten de-am meu cu care mă știu de peste 10 ani și care pe vremea aia cânta și el, doar că nu s-a ținut de muzică. Și acum l-am convins să revină și să se apuce de treabă. Videoclipul pentru piesă este filmat de un colaborator cu care am lucrat la mai multe clipuri, Zia, el doar la filmat iar de editat s-a ocupat Neve dar cu titlul de Mr. Gri, pentru că el când e fotograf și videograf nu mai este Neve, este Mr. Gri. Neve e numele de artist”, ne-a mărturisit Cortes. Și tot el a continuat despre acesta: “videoclipul l-am gândit împreună și am încercat să redăm cât mai bine ceea ce spunem în versuri, să redăm și vizual. Nu are o poveste specială videoclipul în sine, fete, bani și noi
doi. Dar am încercat să accentuăm niște versuri din piesă care ni s-au părut nouă mai interesante. Filmările au durat 5-6 ore și am filmat într-un studio în București, Știi că de fiecare dată se spune că este frig, la noi a fost foarte frig, am filmat la sfârșit de februarie atunci când a nins”, a mai spus artistul. Cortes ne-a mai făcut câteva mărturisiri dar pe care le veți citi săptămâna viitoare într-un interviu exclusiv.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT