LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Leony

we ❤️ music

Leony, marturii despre piesa „Remedy”: „S-a dus intr-o zona romantica, dar in cazul meu a fost vorba despre o prietenie foarte buna” – VIDEO

După succesul de care s-a bucurat „Faded Love”, care a adunat peste 7,7 milioane de vizualizări pe Youtube, Leony a revenit cu „Remedy”. Artista a vorbit despre ce își dorește să transmită prin intermediul piesei, despre inspirația din spatele ei, cât și despre așteptările pe care le are.

„Remedy” a fost lansată în 14 ianuarie și are, până în prezent, peste 200 de mii de vizualizări pe Youtube și peste 13 mii de căutări pe Shazam.

Leony: „Este despre acea persoană care te ajută să treci peste o perioadă grea”
Inspirația din spatele piesei „Remedy” vine dintr-o poveste personală a artistei, mai exact dintr-o situație dificilă cu care s-a confruntat și din care a reușit să iasă cu ajutorul unui prieten bun, care s-a dovedit a fi asemeni unui remediu.

„Piesa Remedy este inspirată dintr-o poveste personală, care nu este așa de mult despre o relație romantică, ci despre o persoană specială. În cazul meu, a fost vorba despre un prieten bun care m-a ajutat să ies dintr-o perioadă foarte dificilă și am vrut să scriu o piesă despre asta, piesă care s-a dus într-o zonă romantică. Totuși, pentru mine a fost vorba despre o prietenie foarte bună.”, a povestit Leony.

În linii mari, „Remedy” este o piesă despre o persoană specială care te ajută să treci peste o perioadă dificilă. Poate să fie vorba fie de partenerul de cuplu, fie de un prieten bun, fie de cineva din familie.

„ Remedy este o piesă despre acea persoană care te ajută să treci peste o perioadă grea din viața ta, peste o perioadă în care nu te simți așa de bine sau peste acea perioadă în care ești la pământ. Această persoană, care poate fi iubitul/ iubita, un prieten bun, cineva din familie, este remediul tău într-o perioadă grea și te face să te simți din nou bine.”, a mai spus artista.

Leony: „Vreau ca oamenii să se poată identifica cu versurile”
Artista a vorbit și despre așteptările pe care le are de la piesă, iar acestea nu se învârt în jurul vizualizărilor, playlisturilor ori al succesului, așa cum este el înțeles în industrie. În schimb, Leony vrea ca oamenii să se identifice cu versurile.

„Vreau doar ca oamenii să iubească piesa la fel de mult ca mine, iar fanii mei sau oamenii care ascultă piesa să se poată identifica cu versurile și să ajungă, astfel, să o iubească așa ca mine”, a mai precizat Leony.
Interviul integral poate fi ascultat în videoclipul de mai jos:

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT