LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
georgia lemonade

we ❤️ music

Lemonade with Georgia au lansat o piesă fresh, de vară: “Ia-mă cu tine”!

Lemonade with Georgia este un proiect nou pe scena muzicală de la noi, fondat de către Georgiana Moraru și Marius Dobre. Aceștia au lansat o piesă fresh, perfectă pentru vară, de ascultat în drum spre mare - “Ia-mă cu tine”.

Georgiana, solista proiectului, a cântat de-a lungul timpului alături de Hi-q și trupa Life on Mars, și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care și trupa Bere Gratis. Marius Dobre, producătorul și chitaristul proiectului, este unul dintre fondatorii cunoscutei trupe Bere Gratis, fost membru K-risma, și colaborator al mai multor proiecte cu artiști precum Gabriel Huiban, Julia Jianu și Phelipe. Parte a proiectului Lemonade with Georgia este și George Claudiu, percuționist talentat. Piesa “Ia-mă cu tine” este o poveste de dragoste liberă, fără început și sfârșit. Este o iubire arsă de soare, acompaniată de cel mai frumos drum spre mare. Ideea cântecului a venit în așteptarea verii, la o șuetă cu bere rece, limonadă și multă gheață. Versurile sunt scrise de Andi Banică și Georgiana Moraru, iar producția poartă semnătura lui Marius Dobre (Virus Music). „Prietenia cu Marius a început acum mai bine de 10 ani. În toată această perioadă fiecare dintre noi a fost ancorat în alte proiecte și, deși am fi vrut să lucrăm împreună, nu ne-a permis timpul. Lucrurile s-au schimbat în urmă cu un an, când i-am făcut o vizită în studio și i-am propus un proiect care să ne ofere fericire înainte de toate. E vorba de bucuria aia care te umple atunci când creezi sau interpretezi o piesă pe sufletul tău. Am fost pe aceeași lungime de undă, așa că ne-am pus pe lucru. L-am cooptat apoi în proiectul nostru și pe George, care ne-a adus ritmul și un plus de energie. Formula a devenit completă și sperăm să vă placă ce a ieșit.” Georgiana Moraru

Georgiana Moraru are 32 de ani, este din Galați, însă și-a găsit o a doua casă în București, oraș în care s-a mutat încă de la începutul studenției. Solista proiectului Lemonade with Georgia a fost mereu pasionată de muzică, având prima trupă la doar 12 ani. De atunci, lucrurile au evoluat, așa cum este și firesc. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Muzică, iar apoi a studiat în Compania de Artiști sub îndrumarea doamnei Profesor Dana Dorian. Între timp, a cântat alături de Hi-q și trupa Life on Mars, și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care și trupa Bere Gratis.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT