LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Leah Kate a lansat EP-ul Alive and Unwell

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Leah Kate a lansat EP-ul “Alive and Unwell”

Leah Kate a lansat EP-ul “Alive and Unwell”. Confesional și încrezător, acest proiect o găsește pe Leah Kate săpând adânc din nou, întruchipând atât îndrăzneala neplăcută, cât și vulnerabilitatea brută a legendelor rock care au precedat-o. Momente precum „Alive and Unwell” arată cât de reală este dispusă să devină.

De asemenea, pe noul proiect este prezent și „10 Things I Hate About You”, care acum a depășit 275 de milioane de stream-uri globale, a fost folosit în peste 800.000 de videoclipuri pe TikTok și a ajuns în Top 20 la Pop Radio, precum și „Hot All The Time”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/AliveAndUnwellPR

În ultimele 6 luni, starul pop din Los Angeles și-a dovedit puterea de a rezista prin menținerea a peste 5 milioane de stream-uri lunare, atrăgând în același timp atenția de la Billboard, Rolling Stone, Alt Press, Stereogum și multe altele. Între timp, ea a petrecut la începutul acestui an alăturându-se lui Madison Beer într-un turneu peste mări, înainte de a se întoarce în America pentru a cânta alături de Chase Atlantic în turneul Cold Nights Summer. În această seară, ea începe turneul ei european principal la Manchester, înainte de a ajunge în marile orașe și de a se încheia la Hamburg, Germania.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT