LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
laura bretan

we ❤️ music

Laura Bretan, ex “Românii au talent” a lansat online albumul “World I See”

Fosta concurentă la “Românii au talent” și la Eurovision, Laura Bretan, fetița cu voce de înger, a crescut și s-a maturizat. Însă face în continuare muzică și pe pe 5 martie 2021 a lansat primul material discografic din carieră care se numește “World I See”. Albumul conține melodii precum “Wide Awake”, “Believe” sau “Dear Father”.

Albumul “World I See” s-a vândut într-un număr record ca produs fizic, înainte să apară și de a fi lansat online. Pentru performanțele materialului, MediaPro Music & Universal Music Romania îi acordă Discul de Aur artistei Laura Bretan. “Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album. Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați și creativi. Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin cate o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreună. Vă iubesc!”, declară Laura Bretan.
Ascultă / descarcă materialul: https://LauraBretan.lnk.to/WorldISeePR

În vremea în care artiști consacrați renunță la a lansa albume în format fizic (CD sau vinil), Laura Bretan, aflată la primul ei album ca artist profesionist, înregistrează o performanță impresionantă: primul tiraj de CD-uri s-a epuizat înainte de a apărea în magazine, fiind vândut în întregime pe baza precomenzilor primite pe site-ul artistei – www.laurabretan.com. Aceasta reușită îi aduce Laurei Bretan și Discul de Aur pentru vânzările albumului “World I See”, prima distincție de acest gen din cariera artistei. Albumul World I See include nouă piese care au impus-o în circuitul public pe Laura Bretan în calitate de cântăreață pop / cross-over, dintre care doua colaborări internaționale, cu canadienii The Tenors pentru single-ul “Believe” și cu italianul Alberto Urso pentru piesa “Miracoli”. Astfel de colaborări și producția internațională, dar, mai ales, calitățile excepționale ale Laurei au determinat succesul absolut neobișnuit al albumului, pentru care continuă să se primească zilnic zeci de comenzi, în primul rand din Statele Unite, apoi din multe țări europene, dar și din teritorii precum Argentina, Brazilia, Japonia, Maroc, Australia sau Filipine.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT